Kan jeg bruge min Eee Pc900 som primær computer?

April 23

Asus Eee PC 900 er en billig og meget lille bærbar computer kaldes en "netbook". Det kan vare flere timer på batteriet og er let at transportere. Hvis du bruger en computer til lette opgaver, såsom chatte online, tekstbehandling og lys email, kan Asus være den perfekte maskine til dig. For mere processor-tungt arbejde, men Eee PC 900 har betydelige ulemper i forhold til en standard bærbar computer.

Ydeevne

Den ultra-lav spænding 900 MHz Intel Celeron-processor og Intel GMA 900 grafikkort af Eee PC 900 gøre computeren uegnet til at køre nogen krævende software som computerspil eller indhold-oprettelse forsyningsselskaber. Selvom computeren er tilstrækkeligt til grundlæggende opgaver såsom web browsing, e-mail og lys kontorarbejde, betyder det ikke tilbyde præstation sammenlignes med en entry-level bærbar computer.

Lagerkapacitet

Eee PC 900 har 12 GB intern lagerplads. Efter installation af Windows og en kontorpakke som Microsoft Office, vil lidt plads forblive for andre programmer og filer såsom musik og videoer. Du kan udvide lageret ved at tilføje et SD-kort eller købe en ekstern USB-harddisk. Dog ville en standard bærbar computer tilbyde hundredvis af gigabyte intern hukommelse. Eee PC 900 er også udstyret med ingen intern dvd-drev.

Ergonomi

Eee PC 900 har en lille skærm - kun 8,9 inches diagonalt - og en opløsning på 1024 x 600. Ved denne lave opløsning, vil du opdage, at en stor del af rulning er nødvendig, når du læser dokumenter og websider. Læsning oplysninger på sådan en lille skærm i længere perioder kan også føre til øjnene. Desuden, fordi af computerens lille størrelse, tastaturet er meget mindre end en standard notebook tastatur og kan være svært for touch-maskinskrivere at bruge. Eee PC 900 er udstyret med en VGA-udgang og USB-porte, hvilket gør det muligt at tilslutte en ekstern skærm, tastatur og mus. Dog kan disse tilføjelser ikke være nødvendigt med en fuld størrelse bærbar computer.

Fordele

De lave omkostninger af Eee PC 900 er en betydelig fordel. Selvom computeren havde en vejledende udsalgspris på $ 550, da den først blev udgivet, som i marts 2011, kan det findes for under $ 200 på brugthandel. Derudover kan den lille størrelse af Eee PC 900 være en fordel; med ladekabel, den vejer mindre end tre pounds og passer ekstremt små poser.


relaterede artikler