Sådan Tilslut en Open højttalersystem til en computer

June 23

Tilslutning dit hjem højttalersystem til din computer kan forbedre din overordnede computeroplevelse ved at tillade dig at nyde high-fidelity lyd i film, spil og andre typer af medier applikationer. Montering dit hjem højttalere til din computer er nemmere end du måske tror, ​​der kun kræver et par enkle komponenter og ikke mere end en time af din tid.

Instruktioner

1 Anskaf et lydkort kan udsende 5.1 eller 7.1 surround sound, hvis din computer er ellers ude. Test dette ved at se på de tilslutninger til lyd kabler på bagsiden af ​​pc'en. Computere, der kan producere 5.1 og 7.1 lyd vil have fire lydindgange - tre for højttalerne og et til mikrofonen. Hvis din computer ikke har det, købe et nyt lydkort. Overvej en "Sound Blaster" model fra Creative, på nedenstående link.

2 Installer lydkortet i computeren. Fjern den side af sagen ved at fjerne de to skruer på højre side af den bageste af din sag og skubbe den side tilbage og fra. Sæt lydkortet i en ledig PCI-slot. En PCI slot er et horisontalt linie slot placeret på den nederste halvdel af dit bundkort. Du skal blot sætte kortet i (det vil kun gå i én måde) og skru den med vedlagte skrue.

3 Slut højtalerne til computeren ved hjælp af et sæt han / han 1/8 "jack højttalerkabler, fås hos din lokale elektronik butik eller online. Genstart computeren for at fuldføre installationen. Din computer vil automatisk finde den nye output-enheden og du kan begynde at nyde stærkt forbedret lydkvalitet.


relaterede artikler