Sådan eksporteres en XLS til DBF

June 24

Sådan eksporteres en XLS til DBF


En DBF filformat, også kaldet en dBASE-fil, er et dokument, der holder en opstilling af systematisk registreret, svarende til en standard database. Du kan åbne DBF-filen i Microsoft Visual FoxPro eller et DBF fremviser. Overførsel af poster fra en XLS-fil er en enkel sag, som kræver en konvertering hjælpeprogram.

Instruktioner

1 Importer XLS-fil til Microsoft Access først, hvis du ønsker at eksportere oplysningerne til DBF format. Den "Hent eksterne data" option på Access værktøjslinjen giver dig mulighed for at importere en Excel-fil i en Access-database ved at følge en trin-for-trin guiden. Højreklik derefter tabellen med XLS, skal du vælge "Export" og vælg "dBASE File" fra listen af ​​muligheder. Dette giver dig mulighed for at transportere filen til DBF format.

2 Brug Whitetown s XLS (Excel) til DBF Converter til at eksportere en XLS-fil til DBF format. Installer filer til dit system, skal du vælge et output mappe og vælge muligheden for at konvertere til enten dBASE eller FoxPro-format (begge DBF-formater) ved hjælp af værktøjet. Du skal indtaste parametre i en kommandolinje prompt i DOS som anvist af systemet for at udføre hver konvertering. Vælg mellem en personlig, forretning og site licens afhængigt af dine behov.

3 Konverter dit XLS fil til DBF format ved hjælp af DBF FoxPro Viewer og DBF Converter fra DBFView. Vælg de XLS filer fra din computer, som du vil importere ind i konverteren. Næste, vælge at enten importere data direkte ind i din åbne database (DBF) dokument eller starte en ny. Oplysningerne fra XLS fil vises i fremviseren programmere. Hent den gratis prøveversion og derefter vælge mellem en personlig, forretning og ubegrænset erhvervslicens.