Hvordan udskifter jeg DLL-filer?

September 24

DLL, også kendt som en Dynamic Link Library-fil, er en Microsoft implementering af et delt bibliotek koncept. Det betyder blot, at DLL-filer er gemt i et centralt område på en computer, hvor de kan få adgang til og anvendes af en varierende mængde af forskellige programmer i realiteten \ "tjekker dem ud \" som en rigtig bibliotek. DLL'er kan bære kode, data eller ressourcer, som programmerne bruger til at udføre. Visse problemer kan opstå af DLL-fil struktur, i daglig tale kaldes af mere \ "tech-savvy \" som DLL Hell. Du har måske stødt på dette, hvis du nogensinde har set fejlen \ "X program kan ikke køre, fordi Y DLL mangler, \" eller nogle andre variation af en DLL fejl. Denne fejl betyder, at DLL programmet forsøger at få adgang enten mangler eller er beskadiget. Her vil vi guide dig om, hvordan du kan finde en erstatning DLL og hvordan du installerer den.

Instruktioner

1 Find og dobbeltklik på den fil, du forsøger at køre. DLL fejl skulle nu blive vist, som regel at sige \ "Dette program kunne ikke starte, fordi X.dll mangler \" eller en vis variation, hvor X er navnet på DLL. Skriv ned navnet på den DLL-fil, der bliver bedt om, såsom \ "shell32.dll. \"

2 Tryk \ "Ok \" for at fjerne fejlmeddelelsen og åbne din internetbrowser. Brug en søgemaskine som Google til at finde et download site for DLL-fil, du har skrevet ned, eller gå til www.dll-files.com (se Resources) og indtast din fil i søgefeltet. Følg trin for at hente filen, hvilket vil være i en .zip-format. Du skal bruge en Zip emhætte fil for at åbne denne fil, såsom WinRar, som er et gratis program til at bruge.

3 Find den downloadede .zip-fil og højreklik på den. På menuen, klik på \ "Extract. \" Udpak filen på skrivebordet. Du kan slette den downloadede .zip fil nu for at undgå forveksling mellem den udpakkede .dll-fil og .zip-filen.

4 Dobbeltklik på \ "Denne computer \" ikonet på skrivebordet eller på din Start-menu. Naviger til harddisken, hvor operativsystemet er installeret, normalt C-drevet. Dobbelt Klik på Windows-mappen, og derefter mappen system32. Adressen bør du finde dig selv i er \ "C: \ WINDOWS \ system32 \."

5 Træk DLL-fil fra dit skrivebord ind i system32 mappen. Denne mappe er hvor alle .dll s er normalt placeret, hvilket gør dette dine systemer \ "bibliotek. \" Når det er gjort, skal du genstarte computeren og derefter udføre dit program igen.

TIPS

  • De kan køre Windows Update, før du følger disse trin, som .dll-filer kan downloades og installeres automatisk af tjenesten.
  • Hvis du vælger ikke at slette den downloadede .zip-fil, kan du holde det i en passende mærket mappe i tilfælde af DLL forsvinder igen.
  • Det er tilrådeligt at køre en virus eller anti-spyware scanning på computeren efter udskiftning din dll fil, da disse ondsindede programmer kan slette eller korrupte dem.

relaterede artikler