Sådan køber Windows XP Tablet PC Edition

February 23

Windows XP Tablet PC Edition er et operativsystem, der er specielt designet til tablet-computere. Men siden udgivelsen af ​​Windows Vista, og nu er den nye Windows 7, der ikke længere producerer Microsoft, Windows XP-lineup af operativsystemer. Produktet kan ikke findes i butikkerne eller købt fra Microsofts hjemmeside, men der er et par online forretninger, hvor du stadig kan finde Windows XP Tablet PC Edition.

Instruktioner

1 Gå til et af webstederne i afsnittet Ressourcer. Disse to sites linker til online sælgere, der stadig har Windows XP Tablet PC Edition tilgængelig. Priserne varierer. Listerne over sælgere vil ændre sig som produktet bliver mere knappe.

2 Klik på et produkt tilbud på listen. Mange af disse links vil tage dig til en notering på eBay til Windows XP Tablet PC Edition. Normalt vil du ikke nødt til at byde for produktet; i stedet kan du klikke på "Køb det nu." Hvis du ikke ønsker at købe Windows XP Tablet PC Edition via eBay, fortsætte med at klikke på links i listen, indtil du finder en detailhandler, der sælger operativsystemet.

3 Føj produktet til indkøbskurven. Du skal muligvis tilmelde dig en gratis konto via online-selskab. Hvis dette er tilfældet, skal du følge anvisningerne, indtil registreringen er færdig. Købe produktet ved at udfylde de nødvendige oplysninger, og derefter indsende ordren.

TIPS

  • Hvis du planlægger at købe Windows XP Tablet PC Edition, så gør det så hurtigt som muligt. Der er et begrænset udbud, som Microsoft har ophørt med at producere det.

relaterede artikler