Sådan Konverter en Word-dokument til WordPerfect-format

December 22

Sådan Konverter en Word-dokument til WordPerfect-format


Microsoft Word og Corel WordPerfect er to meget populære tekstbehandlingsprogrammer softwareprogrammer. Selv om disse to softwareprogrammer fungere godt uafhængigt af hinanden, vil der uden tvivl være tidspunkter, hvor en fil kan være nødvendigt at åbnes og redigeres i begge disse programmer. Heldigvis konvertere en Microsoft Word-dokument til WordPerfect-format er en enkel og ligetil proces, der kan gøres med blot et par hurtige og nemme trin.

Instruktioner

1 Gem Word-dokumentet som en WordPerfect-understøttet filtype. For at gøre dette, gå til "Filer" og klik på "Gem som". Når "Gem som" dialogboks vises, skal du finde rullemenuen for "File Type" og vælg en understøttet WordPerfect filtype. Afhængig af din version af Microsoft Word, kan du have en WordPerfect filtype (.wpd). Hvis ikke, skal du vælge den type tekstfil (.txt) eller RTF-format type (.rtf), og klik på "Gem".

2 Åbn den filtype i WordPerfect. Hvis filen blev gemt korrekt i trin 1 som en WordPerfect (.wpd) fil eller en tekst (.txt) eller RTF-format (.rft) fil, bør WordPerfect automatisk åbne det uden problemer. Hvis filen er stadig i Word-format (.doc), kan du nødt til at klikke på drop-down menuen i bunden af ​​dialogboksen, og vælg "Alle filer" for filen skal kunne åbnes.

3 Gå til "Filer" og derefter "Gem som" og gem dokumentet som WordPerfect (.wpd) filtype. Dette bør være standardindstillingen, men hvis "File Type" drop-down menuen box ikke sige dette, når "Gem som" dialogboks vises første gang, skal du blot klikke på det og manuelt vælge WordPerfect (.wpd) filtype. Dette vil med held konvertere filen til WordPerfect-format.

TIPS

  • Husk at gemme filer med et filnavn og i en plet, der begge kan nemt husket.
  • Gem altid ofte, når du arbejder på et dokument for at undgå at miste arbejdet.

relaterede artikler