Sådan Put en Avatar Nedenfor et billede på MySpace

April 28

En avatar er en computer grafik, der er en repræsentation af dig selv. Avatars bruges ofte i fora som personlige ikoner i stedet for et dit foto. Placering af en avatar under dit billede på MySpace kræver, at du blot kopiere den direkte forbindelse af din avatar og indsætte den i image source HTML-kode på din Myspace side.

Instruktioner

1 Find et billede på internettet, som du gerne vil være din avatar. Klik på billedet for at åbne den på nettet. Højreklik på den og vælg "Kopier billede Address." Din computer vil automatisk kopiere den direkte web-adressen på det billede.

2 Log ind på din MySpace-konto. Når du er logget på, skal du klikke på linket "Rediger" ud for ordet "Fotos". Det vil være under din standard profil billede på øverste venstre side af siden.

3 Klik på billedet album, der indeholder det billede, du ønsker at arbejde med. Det er placeret i midten af ​​siden. På næste side, inde i fotoalbummet, vil der være en række redigeringsmuligheder links nedenunder albummets titel, nær toppen af ​​siden. Klik på linket "Rediger billedtekster" på den yderste højrefløj.

4 Rul ned miniaturer af fotos til at finde det billede, du vil have din avatar til at gå under. Hvis du ønsker, skal du tilføje en tekst billedtekst i boksen til højre for billedet.

5 Indsæt følgende HTML-image source kode i billedteksten boksen direkte til højre for dit billede: <img linket nedenfor sidetallene. Du og dine venner vil nu være i stand til at se din avatar under dit billede.

TIPS

  • Du kan indsætte et foto størrelse ind i billedteksten boksen og MySpace vil automatisk ændre størrelsen.

relaterede artikler