Hvordan man undgår instantiering heltal

May 1

Hvordan man undgår instantiering heltal


Programmer kan kræve en enorm mængde computerhukommelse med henblik på korrekt køre. Programmører brug for at vide, hvordan man undgår at spilde hukommelse, så deres programmer kan køre på deres bedste. En måde at undgå memory spild ikke instantiere heltal, medmindre du absolut skal. Hver heltal kræver overalt fra 32 bit til 64 bit på fælles systemer. Ved at genbruge heltal, der allerede instantieres, kan du spare hukommelse og holde din program optimeres.

Instruktioner

1 Åbn din kildekode fil og observere, hvordan du bruger heltal. Har du tendens til at bruge en heltal variabel for en opgave? Har de levetider for de hele tal overlapper hinanden? Hvis den første svar er ja, og den anden er nej, kan du nøjes med at skrive én MP heltal, der udfører alle de roller, der er nødvendige for heltal typer. Grunden levetid af heltal kan ikke overlappe er, at dette kræver, at begge værdier har særlige og separate værdier og ikke kan erstattes af en enkelt MP heltal.

2 Kig efter "for" loops. Mange "for" loops indeholder et heltal instantiering. Fjern denne og i stedet instantiere heltal gang øverst kildekoden fil.

3 Overvej at bruge den "registrere" søgeord. Sommetider compilers ignorere dette søgeord, men i teorien gør det muligt at placere en variabel direkte inde i en CPU register. Du kan placere din heltal i registret, undgå instantiere det samtidig bibeholde brug af det.


relaterede artikler