Problem med Thinkpad T61 Tænd

May 3

ThinkPad T61 bærbar computer normalt tændes, når du trykker på afbryderknappen. Computeren modtager strøm fra udskifteligt batteri placeret i bunden af ​​computeren, hvor det har til huse i sit eget slot. Computeren modtager også strøm fra ledningen, som har en AC-adapter boks. Hvis du pludselig ikke kan tænde for ThinkPad T61, skal du flytte gennem flere fejlfindingstrin at fastslå årsagen.

Instruktioner

1 Kontroller T61 strømstatus lys til at se, om det er belyst. Hvis lyset ikke er tændt, skal du trykke på "Power" knappen for at tænde computeren eller bringe den ud af dvale.

2 Undersøg ledningen s forbindelse med T61 for at sikre det er lunt. Tag netledningen fra enhver bølge beskyttere, strømskinner eller backup batteri kilder og sæt netledningen direkte i en stikkontakt.

3 Check over T61 vekselsstrømadapter for skader og sørg for, at ledningen er korrekt tilsluttet adapteren. Fjern T61 fra en docking station eller portreplikator at se om de påvirker computerens power flow.

4 Tag ledningen, afmontere alle eksterne enheder, lukke T61 låg og vend computeren. Skub tapperne batteri udledning og træk batteriet ud af computeren, og tænd for computeren igen, og åbn låget.

5 Vent i 30 sekunder, og sæt netledningen tilbage i computeren, og tryk på knappen "Power". Hvis computeren tændes, vend computeren tilbage fra og sæt de perifere enheder tilbage i én efter én og vend computeren igen, når du tilslutter hver enkelt i at se, om en af ​​de perifere enheder er årsag til problemet.

6 Luk computerens dæksel, vend computeren og snap batteriet tilbage i holderen. Tryk på knappen "Power" for at slå T61 igen. Hvis computeren ikke tændes, skal du udskifte batteriet. Hvis du fortsat har problemer, tage T61 til et værksted for service.


relaterede artikler