Embedded Hukommelse i Linux

November 24

Linux er en Unix operativsystem ved hjælp af en Linux-kernen. Dette operativsystem er alsidig, da den kan monteres på en lang række enheder, såsom spillekonsoller og servere. Embedded hukommelse er en type opbevaring udnyttet af Linux.

Identifikation

Sammenlignet med traditionel hukommelse, indbygget hukommelse er hurtigere og meget mere lydhør. En indbygget hukommelse Linux system bruger Flash-hukommelse i stedet for harddiske. Man kan bruge Flash-hukommelse efterligne en harddisk, men det påvirker hastigheden; således generelt Linux programmører bruge den integrerede flash-hukommelse, som er. hovedkomponenter (kerne, boot filsystemet), skal dog have deres egen partition for at undgå data forvirring og for at gøre opdatering lettere.

Fordele

Et system, der kører på en sådan hukommelse oplever færre fejl og er mindre tilbøjelige til at blive påvirket af hardware skader. Også, hvis aktiv beskyttelse er til rådighed, knækkede kort kan let udskiftes, uden at det er nødvendigt at migrere alle data på en anden enhed. Andre fordele er hastighed, systemet fleksibilitet og tilpasningsevne.

Overvejelser

Selvom indbygget hukommelse giver bedre ydeevne end de traditionelle hukommelsesløsninger, kan prisen være et problem. Også plads er mere vanskeligt at administrere, og hukommelse opgraderinger til at øge den plads størrelse kan vise sig dyrt og kontraproduktivt.


relaterede artikler