Burnout spil til PC

August 31

"Burnout Paradise: The Ultimate Box" er det eneste spil i "Burnout" racing-serie tilgængelig på pc'en. Det er en samling af den oprindelige "Burnout Paradise" spil samt alle spillets bonus indhold, herunder dag / nat cyklus og ekstra biler.

Basics

"Burnout Paradise: The Ultimate Box" til PC blev udgivet i 2009, et år efter udgivelsen af ​​den oprindelige "Burnout Paradise", som er til rådighed udelukkende til Xbox 360 og PlayStation 3 konsoller. Den blev udviklet af Criterion Games og udgivet af Electronic Arts. "The Ultimate Box" omfatter tilsætning af motorcykler og nat racing.

Gameplay

Spillet indeholder en virtuel åben verden by, kendt som Paradise City, der kan køres rundt i spillernes biler. Der er ingen fodgængere, men der er andre biler på vejen, der kan kørte mod eller smadret ind. Selv om der er mange modeller til rådighed, der er tre grundlæggende biltyper. Stunt biler er beregnet til at gøre hop eller flips, er aggressive biler designet til at ødelægge andre biler og hastighed biler er designet til kapsejlads.

spiltilstande

Trækker op til forskellige steder i Paradise City udløser forskellige spil og arrangementer. Løb udfordrer spillerne til at race mod andre biler langs sæt stier i byen. Løb også komme i form af tidskørsler, hvor spillerne skal udfylde et kredsløb inden for en given tidsfrist. Stunt Udfordringer kræver spillere til at udføre et hop eller flip og tildeles point baseret på udførelse. Mærket Man ligner tidskørsler, bortset fra at andre biler med vilje vil køre ind i dig til at holde dig fra at nå målet, mens gadeoptøjer udfordring gør spilleren ødelægge et bestemt antal biler inden for en given tidsramme.

Reception

"Burnout Paradise: The Ultimate Box" er blevet godt modtaget af gaming kritikere. Det fik et gennemsnit på 8,2 ud af 10 fra pressen anmeldelser og en 8,4 ud af 10 fra spil gennemgang site IGN og en 9,0 ud af 10 fra GameSpot. Det har været særligt rost for sin hurtige, flydende grafik, atmosfærisk soundtrack og forskellige spilmodes.