Sådan Hook Up Your PS3 controller til "Maple Story"

April 29

Sådan Hook Up Your PS3 controller til "Maple Story"


Mens Sony PlayStation 3 (PS3) controller leveres med et USB-kabel, skal du blot tilslutte den til din computer vil ikke tillade dig at bruge det som en PC gamepad. Da Sony har endnu ikke frigive nogen drivere at gøre dette muligt, en gruppe af udviklere tog det i egne hænder og lavet deres egne PS3 controller drivere. Med installeret driverne, kan du bruge din PS3 controller til at spille hvilken som helst computer spil som "Maple Story."

Instruktioner

1 Hent MotioninJoy fra udviklerens hjemmeside, og sæt PS3 controller i computeren ved at tilslutte mini-USB-ledningen ind i toppen af ​​controlleren og den anden ende i en computer USB-port.

2 Dobbeltklik på MotioninJoy fil, du hentede til at installere programmet og PS3 controller drivere. Klik på "Install" fra sikkerhed vindue der kommer op.

3 Dobbeltklik på ikonet "DS3 Tool", der nu er på computerens skrivebord for at åbne programmet. Den DS3 Tool installeres, når MotioninJoy er installeret.

4 Klik på "Load" i vinduet DS3 Tool. PS3 controller er nu en computer input-enhed. PS3 controller kan bruges til at spille nogen PC-spil, der accepterer spilplader, herunder "Maple Story."


relaterede artikler