Sådan Fix en Cracked Laptop Monitor

January 9

Sådan Fix en Cracked Laptop Monitor


Hvis din bærbare computer skærmen revner du kan føle ligesom dens slutningen af ​​verden, især hvis du ikke har råd til straks at købe en ny. Da en revnet bærbar skærm ikke kan fastsættes, kan reservedele fra producenten køre næsten lige så meget som en ny computer. Men erstatte en bærbar skærm selv kan gøres, og delene er nemmere og billigere at komme med end du måske tror.

Instruktioner

1 Anskaffe en ny bærbar skærm. Ofte vil anvendt computer dele butikker har brudt bærbare computere med brugbare skærme, eller du kan være i stand til at finde en på et site som Ebay.

2 Sluk for brudte bærbare computer og helt fjerne eventuelle netledninger og batteriet.

3 Find de skruer, der holder den bærbare computer skærmen boliger sammen (kaldet falsen). Disse skruer er generelt placeret i hvert hjørne af skærmen, selvom nogle bærbare computere vil have dem i midten så godt. Fjern skruerne med en lille skruetrækker. Fjern ringen.

4 Fjern revnet skærm fra den bærbare computer omhyggeligt. Brug en langsom, let berøring som du fjerner skærmtilslutninger fra bundkortet af den bærbare computer, da disse forbindelser er meget skrøbelige og kan nemt få ødelagt. Læg mærke til, hvordan forbindelserne blev sat op, så du kan installere den nye skærm.

5 Få den nye skærm på plads, når den gamle er blevet fuldstændigt fjernet. Spore dine skridt og omhyggeligt tilslutte den nye skærm til computerens bundkort.

6 Sæt ringen og sæt ved hjælp af de bezel skruer. Tilslut batteriet og strømkablet til den bærbare computer. Tænd for strømmen. Hvis de vedhæftede filer er korrekte, bør skærmen fungere.

TIPS

  • Før du køber en ny skærm, sørg for at det vil passe.
  • Disse dele er meget skrøbelige, så sørg for at du arbejder i et åbent område med en masse lys.
  • Gå langsomt til så behøver du ikke bryde nogen af ​​de stykker, du har brug for.

relaterede artikler