Sådan foretages fejlfinding Firefox til problemer

December 19

Sådan foretages fejlfinding Firefox til problemer


Til sidst, når du surfer på nettet, vil du støde på problemer med din browser, uanset om det ofte går ned, tager en stor mængde af tid at indlæse sider eller ikke vil få adgang til websteder på alle. Hvis Mozilla Firefox browser ikke fungerer for dig, flere fejlfinding muligheder for at identificere problemet. Problemet kan kun kræve at ændre et par indstillinger, eller du kan have til at gå gennem processen med fuldstændig at afinstallere og geninstallere browseren.

Instruktioner

1 Luk ned Firefox webbrowseren, og åbn din computers "Start" -menuen. Klik på "Genstart". Vent på, at operativsystemet til at lukke ned og starte igen. Åbn Firefox og se om dit problem er løst.

2 Klik på "Firefox" knappen placeret i øverste venstre hjørne af browseren. Klik på "Historik" og vælg "Ryd historik" i undermenuen. Klik på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​hver historie mulighed. Åbn menuen drop-down øverst i vinduet, og klik på "Alt".

3 Vælg knappen "Ryd nu" for at slette historik, cookies og cache. Kontroller, om du stadig oplever problemer med Firefox. Hvis problemet fortsætter, skal du klikke på knappen "Firefox" og klik på "Hjælp". Klik på "Genstart med Add-ons Disabled" og vente på browseren til at genstarte i fejlsikret tilstand.

4 Klik på afkrydsningsfeltet mærket "Reset alle brugerindstillinger til Firefox standardindstillinger." Tryk på "Gør Ændringer og Genstart" knappen og vent til Firefox til at genstarte igen.

5 Naviger til Mozilla Firefox download-websiden, hvis problemet stadig ikke er løst. Klik på "Firefox Gratis download" knappen og vælg "Gem fil". Luk webbrowseren og få adgang til menuen "Start". Klik på "Kontrolpanel".

6 Vælg "Programmer", og klik derefter på "Programmer og funktioner." Vælg posten hedder "Mozilla Firefox" og klik på knappen "Fjern" øverst i vinduet. Tryk på "Næste" og derefter "Fjern" og derefter "Finish".

7 Naviger til den mappe, hvor du gemte Firefox installationsfil. Dobbeltklik på filen, og klik på "Næste" på hvert prompt. Klik på "Afslut" for at geninstallere den nyeste version af Firefox.

TIPS

  • De plugins du har installeret med Firefox kan forårsage problemer for din browser. For at kontrollere, om dine plug-ins er out-of-date, navigere til Mozilla "Plugin Check" side. Klik på "Opdater nu" knappen ud for hvert plugin, der er opført som "sårbar".

relaterede artikler