Sådan oprettes lodrette linjer i Access rapporter

September 8

Sådan oprettes lodrette linjer i Access rapporter


Microsoft Access er en relationel database manager, der giver dig mulighed for at opbygge tabeller og formularer, der vil kompilere at udskrive en rapport. Rapporter er designet med felter, der svarer til databasetabeller. Ved udformningen af ​​layoutet af en rapport, har du mulighed for at tilføje rammer til hvert felt. En grænse vil indsætte linjer, der udskrives eller display på rapporten. Med Access, kan du tilføje lodret, vandret eller gitterlinjer simpelthen ved at formatere feltet i overensstemmelse hermed.

Instruktioner

1 Open Access på din computer.

2 Indlæs projektet fil, der indeholder rapporten. Klik på "File" øverst på skærmen, og find dit projekt. Klik på "Åbn" for at indlæse projektet.

3 Find den rapport, du ønsker at tilføje linjer til og åbne den på skærmen. Klik på menuen rapporter i venstre side af skærmen projektet, og klik på den korrekte rapport.

4 Afdække de områder, der kræver lodrette linjer. Klik på det første felt; trykke på "Shift" tasten på tastaturet. Brug piletasterne på tastaturet til at udvide markeringen til at dække alle områder, du ønsker at ændre.

5 Flyt til fanen "Format" øverst på skærmen.

6 Vælg den sidste ikon i midten del af Format-skærmen. Det første afsnit indeholder skrifttype muligheder, såsom typografi. Centret sektion har tre stablede ikoner begynder med skriftfarve. Det sidste ikon gælder grænser. Klik på pil ned for at åbne grænserne muligheder.

7 Vælg den lodrette linje, som du ønsker. Du vil se flere typer af grænser, både vandret og lodret. Klik på den indstilling, der tilføjer den linje, du ønsker. En mulighed vil placere en lodret linie på den højre side og en vil tilføje en linje til venstre side. Du kan også vælge at tilføje linjer til begge sider.