Sådan bruges Find Box i Word 2007

December 30

Microsoft Word 2007 s Find box kan du søge et helt dokument til en bestemt sætning eller streng af tegn. Ikke længere tilgængelige via menuen Rediger i Word 2007 er det fundet på fanen Startside i Word Ribbon - men det indeholder stadig de fleste af de samme muligheder som Find grænseflader i tidligere versioner af Word og andre tekstbehandlingsprogrammer.

Instruktioner

1 Klik på fanebladet "Hjem" på Word Ribbon øverst på skærmen, og klik derefter på "Find" -knappen - markeret med en kikkert. Dette vil bringe op boksen Søg.

2 Indtast den tekst, du vil søge efter i "Find det" kassen. At være en kamp, ​​vil en del af teksten i dokumentet skal indeholde alle de tegn, du skriver i dette felt, i orden.

3 Angiv indstillinger for søgningen. Check "Match sag", hvis du ønsker, at søgningen skal være små bogstaver, "Find hele ord kun", hvis du ønsker, at søgningen til at ignorere kampe, der kommer fra dele af ord, at finde "måler" i "kirkegård", for eksempel, og "Brug jokertegn", hvis du vil inkludere jokertegn i din søgning. For en lang liste af jokertegn, gå til ffice.Microsoft.com/en-us/word-help/find-and-replace-text-or-other-items-HA001230392.aspx#BM8.

4 Klik på "Find næste" for at springe til den næste forekomst af din søgestreng i dit dokument efter den aktuelle placering af markøren, eller "Læsning Highlight" og derefter "Fremhæv All" til midlertidigt at fremhæve alle tilfælde.