GPS Mapping Software til Laptops

October 4

GPS Mapping Software til Laptops


Global Positioning System er et system af satellitter, der giver oplysninger om placering overalt på Jorden. GPS mapping software hjælper med anvendelsen af ​​disse satellitter og viser kort med oplysninger om placering på din bærbare computer skærm.

Egenskaber

Funktioner af GPS mapping software omfatter hjælp med stop planlægning brændstof, optimering ruter, personalisering af kort såsom tilføje notater, og præ-planlægge ruter med beregninger af udgifter til brændstof, tid og kilometertal.

typer

Stand-alone GPS mapping software leveres med en GPS-modtager, der kan sluttes direkte til den bærbare computer. Nogle eksempler er Delorme Street Atlas, Microsoft Autoroute, og Garmin Mobile PC. I modsætning hertil er nogle GPS mapping-software lavet til at koordinere direkte med stand-alone GPS enheder som Garmin, Magellan, og Lowrance modtagere. Softwaren er lavet til at forbedre funktionaliteten af ​​disse modtagere.

Advarsel

Kortene i softwaren kan være nødvendigt at blive opdateret flere gange fordi gader, bygninger og seværdigheder forandring i løbet af året. Læs alle advarsler inkluderet i softwarepakken, som ved hjælp af en bærbar computer i bilen, især under kørslen, kan være farlige.


relaterede artikler