Sådan installeres Facebook Ligesom Button på Drupal

November 10

Facebooks knappen Ligesom blev oprindeligt brugt til sider, statusopdateringer og væg stillinger inden en brugers Facebook-konto. Senere blev knap videreudviklet til at tillade inkorporering i hjemmesider. Denne funktion fungerer med Drupal, takket være Facebook Ligesom Button modul, som giver dig mulighed for at installere knappen hele webstedet, snarere end manuelt at placere koden til at producere på knappen på hver indholdsside.

Instruktioner

1 Besøg Facebook Ligesom Button downloadsiden i Drupal repository (se Resources). Højreklik på download-linket zip-filen og vælg "Kopier URL" eller "Kopier linkadresse", afhængigt af din browser.

2 Få adgang til din Drupal administration betjeningspanelet og klik på "Moduler". Klik på "Installer et nyt modul."

3 Indsæt link zip-filen ind i feltet og klik på "Installer nu." Klik på "Aktiver moduler" og placere en check ved siden af ​​"Facebook Like" modul. Klik på "Save Configuration" for at aktivere knappen.

4 Klik på "Configure" ved siden af ​​Facebook Like-modulet.

5 Vælg de indholdstyper, som du ønsker, at knappen Facebook Like vises.

6 Vælg, om at vise "Like" eller "Anbefal" tekst og derefter vælge farven ordningen og skrifttype.

7 Angiv en brugerdefineret højde og bredde for modulet, hvis det ønskes. De fleste brugere bør forlade standardindstillingerne intakt.

8 Vælg en vægt for knappen Facebook Like. Jo lavere vægt, vises højere knappen Facebook Ligesom på siden; jo højere vægten er, jo lavere det vises. Vægten svinger fra -50 til 50. Du kan have til at eksperimentere med vægten lidt for at finde den ideelle placering. Klik på "Save Configuration". Knappen Facebook Like er nu installeret og klar til brug.


relaterede artikler