Sådan Burn en AVI til DVD Brug Nero 8

March 24

Sådan Burn en AVI til DVD Brug Nero 8


Avi, almindeligvis kendt som AVI, er et format skabt af Microsoft for inddæmning af video og lyd oplysninger. AVI er en af ​​de mest almindeligt anvendte video filtyper sammen med Windows Media Video (WMV) og Apples Movie (MOV) filer. Du kan brænde en AVI til en dvd med Nero Vision eller Nero Vision Express, en lettere version af den fulde version Nero Vision. Du kan downloade Nero Vision som en del af multimedie suite Nero 8 Ultra. Hent Nero Vision Express på eget fra Nero webstedet.

Instruktioner

1 Åbn Nero Vision eller Nero Vision Express ved at klikke på "Start" knappen i proceslinjen. Klik på "Programmer" og derefter klikke på Nero-mappen, som enten vil være "Nero 8 Ultra" eller "Nero Vision Express" afhængigt af om du har downloadet pakken eller den enkelte program, og klik derefter på Nero Vision programmet.

2 Klik på "Lav en DVD" fra menuen. En undermenu vises, skal du klikke på "DVD-Video".

3 Klik på "Tilføj video filer" i venstre side af vinduet for at åbne en dialogboks. Søg efter AVI eller de filer, du vil føje til dvd'en. Du kan tilføje så mange som vil passe i DVD hukommelseskapacitet.

4 Klik på "Næste" knappen efter du har tilføjet alle de ønskede filer. Du vil blive ført til en skærm, hvor du kan oprette en DVD-menu. Dette er valgfrit. Klik på alternativknappen ud for "Medtag ikke DVD-menu" for at starte disken automatisk, når den er sat i en DVD-afspiller uden at gå til en menu.

5 Klik på knappen "Næste". Sæt en tom dvd i din computer eller bærbare computer. Klik på knappen "Burn", og vente på disken for at afslutte brænding.