Sådan Integrer AS3 Brug PHP & MySQL

June 9

Sådan Integrer AS3 Brug PHP & MySQL


Centralt for bygning af business applikationer med Adobe Flash er evnen til at integrere databaser bygget med MySQL og bedre ordninger database kommunikation bygget med PHP og AS3 (ActionScript 3, Flash Programming Language). Evnen til at integrere disse tre software byggesten ikke kun giver dig, hvad du behøver for at skabe kommercielle kvalitet business applikationer, men giver dig også programmering færdigheder, som virksomhederne har brug for bruge til at oprette content management systemer, realtids transaktionsomkostninger systemer og sociale netværk.

Instruktioner

1 Opret en ActionScript 3 (AS3) fil, en PHP-fil og en MySQL-database tabel. Brug Handlinger redaktør i Flash program til at skabe den AS3 fil, en teksteditor eller Adobe Dreamweaver til at oprette PHP filen og MySQL program til at oprette tabellen fil.

2 Skriv den første del af koden i AS3 fil sådan, at det etablerer en forbindelse til PHP-fil. Brug AS3 URLRequest objektet, URLRequest metoden ejendom, URLLoader objekt og URLVariables objekt til at skabe den nødvendige netværksforbindelse header til at sende til PHP-fil.

3 Kode den URLRequest objekt, således at dens parameter er navnet på PHP-fil.

4 Kode de URLVariables således at den indeholder indholdet af mindst en variabel og dens tilhørende værdi, du oprettede i AS3 kode.

5 Fastgør til URLLoader indsigelse den URLRequest (navn PHP-fil), de URLVariables og URLRequestMethod) til at danne netværksforbindelsen header, der vil blive dirigeret til PHP-fil på din webserver.

6 Skriv koden i PHP-fil, så den vil modtage AS3 variable data, der sendes fra Flash-programmet (via $ _POST superglobal array) og placere den variable data i det første felt i den første post (række) af MySQL-database tabel.

7 Medtag i PHP-filen script MySQL forbindelse kommando med dens tilknyttede argumenter (server navn, brugernavn, adgangskode) så MySQL tabellen på din webserver kan tilgås af PHP-programmet.

8 Skriv en MySQL INSERT kommando til at indtaste variable data i MySQL database.Write koden til at forarbejde eller beregne en ny værdi baseret på den AS3 variable og butik, der resulterer i på det andet felt i den samme post (eller række), at AS3 variabel blev gemt i.

9 Send denne PHP variabel tilbage til Flash program med PHP print kommando.

10 Vedhæft til AS3 fil koden forpligtet til at læse og gemme variablen sendes fra PHP (fra det andet felt i MySQL tabel) og vise det.

11 Vedhæft en begivenhed lytteren til URLLoader objekt, der lytter til EVENT.COMPLETE begivenhed og aktiverer AS3 funktionen for at læse PHP variable data i URLLoader data ejendom (URLLoader.data = event.target).

12 Skriv koden til at erklære en AS3 TextField der vil blive brugt til at gemme MySQL indhold overført og vise den på Flash scenen.

13 Opret din Flash SWF-fil og derefter uploade SWF-filen og PHP fil til webserveren, du bruger til at teste programmet.

TIPS

  • Gennemgå koden på linket opført i Resources 'nedenfor for at se faktiske kode implementeringer og applikationseksempler, der integrerer AS3, MySQL og PHP sammen. Også gennemgå alle PHP og MySQL dokumentation og eksempler din web-hosting leverandør kan have, der giver konkrete anvisninger på at linke til MySQL-databaser, der er blevet tildelt til din web-konto.
  • Du vil ikke være i stand til at teste, om du integreret dit AS3, PHP og MySQL integration medmindre din Flash SWF-fil, og din PHP fil og din MySQL-database tabel er placeret på en webserver. Webserveren skal have PHP og MySQL support, for at programmet virker.

relaterede artikler