Sådan Konverter en telefon Audio til en Web Stream

September 27

Måske du er en journalist, der har brug for at optage et telefoninterview med en embedsmand. Eller måske er du en blogger, der ønsker at skrive en telefonsamtale med en ven. Uanset hvad dit behov, er det lettere end nogensinde at streame optaget telefon lyd på din hjemmeside. Adskillige hjemmesider giver dig mulighed for at optage telefonsamtaler. Som et eksempel, lære at konvertere din samtale gratis at bruge Drop.io hjemmeside.

Instruktioner

1 Besøg Drop.io hjemmeside ved at klikke på linket nedenfor.

2 Opret en ny Drop.io konto ved at skrive dit ønskede drop navn ind i den store tekstfelt i midten af ​​skærmen. Dit drop navn skal være original og mindst syv tegn.

3 Klik på "Opret en Drop" knappen efter en gennemgang af politikken og betingelser for brug privatliv.

4 Skriv din ønskede adgangskode og gyldig e-mail-adresse i de passende tomme felter. Klik på "Gem indstillinger". Du er nu klar til at optage lyd ind i dit nye dråbe boks.

5 Ring til voicemail-nummer placeret på højre side af skærmen. Når du bliver bedt, skal du indtaste passende forlængelse. Når du hører en kort tone, har din samtale begyndt at optage.

6 Brug af tre-vejs kaldende funktion på telefonen, ringe til person, med hvem du ønsker at tale. Patch de to telefonopkald sammen. Begge sider af samtalen bliver nu registreret.

7 Efter din samtale, skal du blot lægge røret på. Din optaget samtale vil kortvarigt blive vist i din Drop.io boksen automatisk.

8 Klik på filen for at høre din samtale.

9 For at skrive din samtale på din egen hjemmeside, skal du klikke på "Mere" knappen. Klik derefter på "Indlejring".

10 Kopier hele koden, og indsæt den i HTML-kode på dit website. Din telefon audio er nu blevet omdannet til en web stream!

TIPS

  • Behov for at indspille et telefonmøde med mere end to personer, der ringer? Bare har hver part kalder konferencen Call, der er angivet under din Voice Mail nummer. Mens Drop.io ikke automatisk registrerer konferenceopkaldet, kan du nemt gøre tre-vejs opkald med din almindelige Voice Mail nummer og optage det hele.
  • Vær sikker på, at den person, med hvem du samtale ved, at du optager samtalen. Det er imod loven at optage en telefonsamtale uden først at få ordentlig samtykke.

relaterede artikler