Dell Latitude C610 USB Version Specifikationer

November 28

Dell Latitude C610 USB Version er en tidligere entry-level laptop fra Dells udgået C-serien. Det var designet til grundlæggende forretningsmæssige opgaver som at surfe på internettet, tjekke e-mail, skrive rapporter og udskrivning af dokumenter. Det var ikke godt for spil eller streaming audio / video-indhold fra internettet. Det har dog støtte lytte til CD musik og se dvd-film.

Core Specifikationer

Dell Latitude C610 bærbar husede en af ​​følgende processorer, afhængigt af brugerens præferencer: en mobil Intel Pentium III processor-M (1,2 GHz), en mobil Intel Pentium III processor-M (1,0 GHz) eller en Mobile Intel Pentium III Processor M (866 MHz). De to sidstnævnte konfigurationer kom med en 14,1 "XGA LCD-display med en 1024 x 768 opløsning, mens den første fremhævede en 14,1" SVGA + LCD skærm med en højere 1400 x 1050 opløsning. Omfattede også var en EIDE / ATA harddisk på op til 40 gigabyte (GB), og 128 megabyte (MB), 256 MB, 512 MB eller 1 GB SDRAM hukommelse.

Audio / Video Capabilities

Latitude C610 havde en Cirrus Legoic SC4205 AC97 audio controller med integrerede stereohøjttalere. Der var også hovedtelefon, mikrofon og line-out-porte. Den omfattede også en entry-level ATI Mobility Radeon grafikchip med 16 MB DDR SDRAM. Dette gav det nok grafik magt til at afspille dvd-film, men ikke nok til at streame video indhold fra internettet.

tilslutningsmuligheder

En USB 1.1-interface port lade brugerne tilslutte et USB-flashdrev, mens en PS / 2-stik lad dem tilslutte en ekstern mus. Der var også IrDA version 1.0 og 1.1 infrarød, VGA, 9-bin seriel, 25-hullers parallel og 7-pin mini DIN S-Video-porte.

Ekstra funktioner

Yderligere Dell Latitude C610 USB Version specifikationer omfattede Windows 2000 Professional operativsystem, en 56k faxmodem, et QWERTY-tastatur, en pegepindens og et Fast Ethernet-modul. Der var også et genopladeligt batteri for at bruge den bærbare computer portably.

Valgfri komponenter

Valgfrie moduler med en cd-brænder, en dvd-afspiller, en ZIP-drev, en anden harddisk eller et ekstra batteri kunne medtages med ens Latitude C610 køb.


relaterede artikler