Hvordan vælger en Apple Computer

November 30

Hvordan vælger en Apple Computer


Der er en bred vifte af Apple-computere på markedet. Apple-computere er mest almindeligt omtalt som Macs eller Macintosh, efter styresystemet. Apple-computere er kendt for at være mere pålidelige end Microsoft eller Windows-computere. De er lidt dyrere, men kræver typisk mindre vedligeholdelse end andre mærker. At vælge den perfekte Apple-computer afhænger udelukkende af den enkelte brugers behov. De fleste detail computer butikker sælger Apple-computere. Du kan også købe bekvemt online.

Instruktioner

1 Beslut, om du ønsker en bærbar eller stationær. Hvis du er en mobil bruger, skal du vælge en bærbar computer. Hvis du foretrækker at have et sæt placering til din computer, skal du vælge en desktop. MacBook og MacBook Air er to af de mest populære bærbare computere for den gennemsnitlige bruger.
For desktop-brugere, kan du bruge din eksisterende skærm, tastatur og mus ved at vælge Mac mini, som er dybest set en minicomputer med 1 GB RAM og op til en 120 GB harddisk. IMac er langt den mest populære desktop model. Alle komponenter er indbygget i displayet for at spare plads. IMac har også Duo Core processorer op til 3,06 GHz.

2 Beslut hvad du vil bruge computeren til. Du vil kræve forskellige hardware til forskellige opgaver. For eksempel vil en gamer kræve et andet grafikkort og mere RAM end den gennemsnitlige bruger. Brugere, der ønsker det bedste af det bedste bør se nærmere på MacBook Pro og Mac Pro. Disse modeller er højere i pris, men tilbyde de mest lagerplads, hukommelse, hurtigste processorer og top-of-the-line grafikkort. Den gennemsnitlige bruger ville være bedre tjent med en MacBook eller iMac. Disse modeller fungerer perfekt til musik, film, fotos og dokumenter.

3 Bestem hvor meget harddisk plads du får brug for. For brugere, der ønsker at hente fra iTunes, kan du ønsker en større harddisk til at gemme musik og video.

4 Bestem din software behov. Vil du have en desktop publishing suite, udviklingsværktøjer, musik og video-redigering og skabelse, serversoftware, eller en kombination? Udforskning af software muligheder på Apples websted er en fantastisk måde at bestemme dine behov. Nogle af de mest almindelige software muligheder er iTunes for downloading, iLife til medier og iWork produktivitet suite.

5 Bestem hvilke modeller vil arbejde med din aktuelle hardware. Dette omfatter printere, scannere, eksterne drev og en anden ekstern hardware. Den bedste måde at afgøre dette på er at besøge producentens hjemmeside for at se, hvilke operativsystemer der understøttes.

6 Se på bundle priser på din lokale elektronik butikker og online. Nogle gange er den afgørende faktor, når indsnævre dine valg i ovenstående trin.

TIPS

  • Gennemse Apple online butik for at få en idé om hvad der er tilgængeligt.
  • Spørg altid spørgsmål, før du køber din Apple-computer. Du kan spørge sælgere i butikken, eller via online hjælp på Apple Store.

relaterede artikler