Hvordan at reparere en genskrivbar dvd

November 17

Hvordan at reparere en genskrivbar dvd


Du kan reparere en genskrivbar DVD (DVD-RW) ved at bruge varer fundet i kabinetterne omkring dit hus, såsom sprit, møbelpolish og tandpasta. Selvom du måske nødt til at gå til butikken for at afhente et af disse punkter, bør du være i stand til at finde de fleste af disse elementer ligger omkring dit hus. Når du reparere din genskrivbare DVD, skal du sørge for at kopiere sine data til din computer, hvis dvd'en bliver ulæselige efter yderligere slitage.

Instruktioner

1 Anvend sprit på en blød klud og derefter gnide kluden i en cirkulær bevægelse på overfladen af ​​dvd'en. Flyt fra den indre til den ydre kant mens du gør det. Det bør fjerne de beskidte pletter fra DVD. Lad genskrivbar DVD lufttørre før du bruger det i en dvd-afspiller.

2 Polske lys ridser og skrammer på en genskrivbar dvd med møbelpolish. Påfør møbelpolish til en blød klud og derefter gnide kluden i en cirkulær bevægelse på overfladen af ​​dvd'en. Mens polering, starte på den indvendige kant af DVD og flytte til den udvendige kant. Den polske vil fylde ridser og gøre det lettere for en DVD-afspiller eller computer til at læse genskrivbar DVD. Se trin 1 for at rense den genskrivbare DVD, før du bruger den i en dvd-afspiller.

3 Squirt tandpasta på en blød klud og derefter gnide kluden i en cirkulær bevægelse på overfladen af ​​den DVD til buff ud moderate ridser fra en genskrivbar DVD. Den gritty tekstur af tandpasta vil støtte i at fjerne ridser fra DVD, mens polering. Polere DVD, der starter ved midten af ​​disken og bevæger sig mod den udvendige kant. Se trin 1 for at rense den genskrivbare DVD, før du bruger den i en dvd-afspiller.