Sådan foretages fejlfinding LCD Screen Problemer på en Presario R3000

June 19

Problemer med LCD-skærmen på Presario R3000 kan forekomme, når den integrerede grafikkort - den hardware, der gør det muligt for computeren at output video - på bundkortet går dårligt, eller når softwaren til grafikkortet er ødelagt eller indeholder fejl. Fejlfinding Presario R3000 at lokalisere kilden til problemerne skærmen; andre problemer, herunder skærmens lysstyrke, kan efterligne hardwareproblemer, men er nemme at løse.

Instruktioner

Sort skærm

1 Sæt strømforsyningen i strømstikket på bagsiden af ​​Presario R3000.

2 Bekræft, at strømindikatoren - det første lys til venstre, på frontpanelet - er tændt. Hvis lyset blinker, den bærbare computer er i standby. Hvis lyset er slukket, er computeren i dvale eller slukket.

3 Tryk på power-knappen for at vække computeren, hvis den er slukket, i dvaletilstand eller i standby. Bekræft batteri lys - den tredje lys til venstre - er tændt. Hvis lyset er slukket eller blinker, er computeren ikke modtager strøm fra adapteren. Hvis computeren ikke registrerer adapteren, kan adapteren eller batteriet skal udskiftes.

4 Hold tasten "Fn" og tryk på "F8" for at øge skærmens lysstyrke, hvis LCD-skærmen stadig for mørkt til at se.

5 Tryk låget switch - en lille knap placeret lige under højre hængsel på LCD-skærmen. Hvis låget kontakten ikke bevæger sig, kan kontakten være fastklemt. Kontakt HP for yderligere støtte.

6 Hold afbryderknappen for at slukke for Presario R300. Tænd computeren igen. Hvis LCD-skærmen ikke vise video, tilslutte en video graphics array skærm til video-porten på bagsiden af ​​computeren, eller tilslutte et TV til S-video-out-stikket på højre side af den bærbare computer. Hvis videoen forbliver sort på den eksterne skærm så godt, skal du kontakte HP fordi bundkortet kan have brug for udskiftning. Hvis videoen vises på den eksterne skærm, kan LCD-skærmen på den bærbare computer skal udskiftes.

Video Artefakter

7 Klik på "Start". Gå til "Control Panel". Dobbeltklik på "System" og derefter klikke på fanen "Hardware". Klik på "Enhedshåndtering" knappen.

8 Klik på ikonet "+" ud for "Skærmkort". Højreklik på skærmkortet, og klik derefter på "Fjern".

9 Genstart computeren for at geninstallere skærmkortet til computeren. Hvis geninstallerer driveren på computeren ikke løser problemet, skal du klikke på "Start". Klik på "Windows Update".

10 Klik på "Custom Install". Tjek hver opdatering efter en driver opgradering. Hvis en chauffør opgradering er tilgængelig, skal du klikke på "Gå til Installer opdateringer" og derefter klikke på "Install" for at installere driveren på computeren.


relaterede artikler