Sådan udskrives en kort på en Lexmark X5270

February 4

Sådan udskrives en kort på en Lexmark X5270


Mange mennesker foretrækker at springe turen ned lykønskningskort midtergangen og i stedet oprette og udskrive deres egne kort. Dette ikke kun sparer penge, det giver også mulighed for en grad af personalisering ikke altid til rådighed med store-købte lager. Udskrivning disse brugerdefinerede lykønskningskort kræver, at du konfigurere printerindstillingerne, såsom papirformat, papirtype og kort layout. Uden ordentlig printer opsætning, kan kortene ikke udskrive korrekt. Brug Lexmark indbyggede projekt-udskrivning guide eller manuelt konfigurere printeren til at udskrive lykønskningskort på din Lexmark X5270.

Instruktioner

1 Åbn det kort, du ønsker at udskrive med det program, du brugte til at oprette dokumentet.

2 Klikke på indstillingen Udskriv i dit program for at få udskriftsegenskaberne oplysninger. For eksempel, skal du klikke på menuen "Filer" og derefter klikke på "Udskriv" ved brug af Microsoft Publisher 2007 eller 2010.

3 Vælg Lexmark X5270 fra listen over tilgængelige printere, og klik derefter på knappen "Egenskaber" for at tilpasse printerindstillingerne. Afhængigt af programmet og operativsystemet, kan navnet på knappen printerens ejendom indstillinger variere. Andre eksempler er "Indstillinger", "Indstillinger" og "Setup." Den "Egenskaber for printer" åbnes dialogboksen.

4 Brug "Jeg vil" menuen for at udskrive dit kort. Den "Jeg vil" vises i øverste venstre hjørne af "Egenskaber for printer" skærm. Klik på menuen drop-down menuen og vælge "Se flere Udskrivning Idéer" valgmulighed. Vælg projektet option lykønskningskort og følg vejledningen, der vises på skærmen for at udskrive dit kort.

5 Manuelt konfigurere printeren til at udskrive dit kort. Klik på fanen "Paper Setup" på "Egenskaber for printer" for at vælge den ønskede papirtype, størrelse og orientering. Vælg det ønskede layout under fanen "Print Layout". Klik på "OK" for at gemme dine valg og gå tilbage til den vigtigste "Udskriv" skærm.

6 Udskriv dit kort. For eksempel, skal du klikke på "OK" på de vigtigste "Udskriv" skærm for at udskrive kortet fra Microsoft Publisher.

TIPS

  • Hvis du vil se oplysninger om en bestemt indstilling i "Egenskaber for printer" dialogboksen, skal du højreklikke, at indstillingen og vælge "Hvad er dette" valgmulighed.
  • Mange programmer tilbyder forenklede måder at udskrive de dokumenter, du opretter. Dette varierer med hver program, du bruger til at oprette dit kort. Se programmets menu "Hjælp" for at gennemgå de tilgængelige muligheder.
  • Lexmark ikke længere producerer X5270 model, men det bliver ved med at yde støtte på selskabets hjemmeside.

relaterede artikler