Sådan ændres en e-mail-adresse fra Comcast til Verizon

April 8Ændring Internet-udbydere betyder mere end bare at skifte ud den hardware, du bruger til at oprette forbindelse til internettet. Du er nødt til at flytte alle dine vigtige e-mail-oplysninger over, også. At skifte normalt betyder manuelt trække i værdifulde e-mails og kontaktoplysninger til den nye konto, men ikke med Verizon. Selskabets indgået et samarbejde med et andet selskab, kaldet TrueSwitch, hvis hele tjeneste er baseret på at gøre e-mail-overgange problemfri. Blot indtaste dit login oplysninger til dine Comcast og Verizon-konti, og TrueSwitch vil gøre resten for dig.

Instruktioner

1 Åbn en webbrowser og rejse til TrueSwitch s Verizon side på trueswitch.com/Verizon.

2 Tryk på den røde "Klik for Start" knappen nederst på siden.

3 Indtast din Comcast loginoplysninger i kolonnen "Gamle konto", og din Verizon loginoplysninger i kolonnen "Ny konto". Klik på "Næste".

4 Vælg, hvilke indstillinger og muligheder, du ønsker at bruge. Kopier alle dine e-mails og kontakter i løbet af din Comcast konto og vælger at videresende alle indgående mail fra den gamle konto i op til 30 dage. Eventuelt kan du få TrueSwitch sende dine kontakter en besked for at informere dem om din nye e-mailadresse.

5 Tryk på knappen bekræftelse for at afslutte processen og begynde at importere din Comcast e-mail i din Verizon-konto.

TIPS

  • Overveje at sende dine kontakter en e-mail fra din Comcast e-mail-konto i stedet for at TrueSwitch sende dem en e-mail. Mange mennesker konfigurere deres e-mail-indstillinger til at afvise enhver post, der ikke er fra et anerkendt adresse, så bruger den automatiske indstilling kan resultere i nogle mennesker aldrig, der modtager beskeden.
  • Glem ikke at annullere din Comcast konto, hvis du ikke ønsker at betale for det længere. Du kan kun bruge TrueSwitch tjeneste, mens din Comcast konto er stadig aktiv, men så prøv at planlægge et overlap mellem de to tjenester.

relaterede artikler