Sådan bruges Blogger Etiketter med flere indlæg

July 6

Sådan bruges Blogger Etiketter med flere indlæg


Den nye Blogger giver dig mulighed for at mærke indlæg. Dette kategoriserer dine indlæg efter emne. Når en læser klikker på en etiket, de ser alle dine indlæg i denne kategori. Her er, hvordan man anvender Blogger etiketter til flere eller alle dine indlæg i én handling.

Instruktioner

Vælg de indlæg du ønsker at mærke

1 Log ind på Blogger.

2 Gå til indlæg og vælge linket Rediger indlæg. Du bør se en liste over alle dine tidligere indlæg, samt alle de etiketter, du har brugt tidligere.

3 Vælg de indlæg du ønsker at tilføje en ny etiket til ved at klikke i boksen ved siden af ​​stillingen.

4 Sådan bruges Blogger Etiketter med flere indlæg

Over listen over udvalgte indlæg, bør du se en etiket handlinger dropdown menu. Vælg den etiket, du vil anvende på alle de kontrollerede stillinger. Det vil automatisk blive anvendt på dem alle.

5 Hvis du ønsker at tilføje en anden etiket til dine indlæg, skal du gentage trin 3 og 4.

TIPS

  • Hvis du ønsker at tilføje en ny etiket, som du ikke har brugt før til dine indlæg, skal du vælge Ny Label element i slutningen af ​​listen i etiketten handlinger drop down menu. Blogger vil bede dig om at give den nye etiket et navn, så vil det føje det til nogen stillinger, du har valgt.
  • Etiketter fungere bedre, hvis de ikke har nogen mellemrum i navnene. For eksempel, i stedet for at navngive en etiket "Favorite Music", ville det være bedre at kalde det "FavoriteMusic" uden mellemrum.

relaterede artikler