Hvad er definitionen af ​​Network Interface Card?

May 21

Et computernetværk (NIC) er den hardware tilsat til den maskine, der gør det muligt at kommunikere med netværket. Hardwaren er nu normalt følger med computere, især i bærbare computere, der kræver trådløs teknologi til netværksadgang. Et netværkskort er bundet til en IP-adresse, som er adressen på den computer på netværket. Når det besluttes at skabe et stort eller lille netværk, NIC er en nødvendig komponent til at overveje.

Tilslutninger

En netværkskortet er nødvendig for enhver form for netværksforbindelse. Dette omfatter en forbindelse til internettet. Selv hvis en lille netværk af to computere er oprettet, er administratoren kræves for at installere netkort på computerne. Kortet lægger derefter til kabler, der også er forbundet til en router. Dette er det centrale punkt for netværksforbindelsen, og det gør det muligt for to computere til at dele filer og data.

protokol

En protokol er det sæt kommunikationssprog over internettet eller et lokalt netværk. Et netværkskort er specifik for en specifik protokol. Standarderne i teknologi for kommunikation på tværs af netværket er ethernet. Når du opretter et netværk, er det vigtigt at kontrollere, at netværkskortet købt understøtter ethernet. Brugeren kan se et stik til kablerne på bagsiden af ​​kortet.

MAC

MAC-adressen er en fysisk adresse for netværkskortet. MAC-adressen er hardcodede til enheden af ​​producenten. Denne adresse er unik fra alle andre netværkskort. Det er den fysiske adresse på den computer, og det anvendes i routing pakker til og fra maskinerne på netværket. Uden en MAC-adresse, vil netværkskortet og computeren ikke være i stand til at kommunikere.

IP-adresse

IP-adressen er den dynamiske adresse bundet til et netværkskort. TCP / IP er en standard måde for maskiner til at kommunikere. Det giver IP-adresse, der er bundet til netværkskort og pakker oplysningerne ved hjælp af TCP. Routere bruge IP-adressen til at sende data fra andre segmenter af netværk eller fra internettet til interne computere. Når man læser data fra netværkskort, et stykke af oplysningerne altid er IP-adressen på maskinen.

Tilslutning til computeren

Den netværkskortet er en intern hardwarekomponent på computeren. De fleste nye computere leveres med et netværkskort, men hvis man ikke er inkluderet, det skal købes, før nogen form for netværksforbindelse er tilgængelig. For at installere det, skal brugeren åbne computeren. PCI slots er tilgængelige på computerens bundkort. Disse slots er normalt hvid. Kontroller, at computeren er slukket, og indsæt netværkskortet i bundkortet PCI slot.


relaterede artikler