Sådan overføre filer fra en computer til en anden ved hjælp af et Ethernet-kabel

November 20

Sådan overføre filer fra en computer til en anden ved hjælp af et Ethernet-kabel


Fil deling mellem computere på dit hjemmenetværk kan bidrage til at øge din produktivitet, uanset om du arbejder for forretning eller personlig fornøjelse. Du kan bruge et Ethernet-crossover-kabel til at skabe et netværk uden behov for en sammenføjning router. Når du overfører filer fra en computer til en anden ved hjælp af et Ethernet-kabel, du skære ned på omkostningerne for flytbare medier såsom tomme cd'er. Opsætning af et netværk med et Ethernet-kabel er enkel og bør kun tage omkring en halv time.

Instruktioner

1 Sæt den ene ende af Ethernet-krydskabel i en computers Ethernet-port, og sæt den anden ende i den anden computers Ethernet-port.

2 Genstart begge computere. Kontroller, at hver er medlem af den samme "arbejdsgruppe". Tjek dette ved at højreklikke på linket "Denne computer" og derefter se på "Arbejdsgruppe" linje på forsiden af ​​skærmen. Standard element kaldes "Workgroup", så hvis du ikke har ændret indstillingen på begge computer, skal du være god til at gå.

3 Aktiver fildeling ved at gå til "Start" menuen, derefter til "Control Panel" og derefter til "Netværk og delingscenter." Enten klik på "Skift avancerede indstillinger for deling" eller rul ned indtil du finder indstillingen for "Fildeling". Klik på mulighed for at aktivere fil- og printerdeling på begge computere.

4 Genstart en gang mere, og computerne skal kunne bytte filer ved hjælp af "Netværk" fanen i menuen "Start". Du vil være i stand til at se de andre tilsluttede computer og udveksle filer og mapper efter behag.

TIPS

  • Hvis begge computere ikke er i samme arbejdsgruppe, ændre arbejdsgruppen på en af ​​computerne til at matche den anden ved at gå til "Start" menuen, derefter "Control Panel". Derfra adgang til fanen for "System og vedligeholdelse" og derefter klikke på "System" valgmulighed. Under overskriften for "Computer Name, domæne og arbejdsgruppe indstillinger" klik på indstillingen mærket "Skift indstillinger". Tryk på "Change" knap, der vises under "Computer Name" fanen, og skriv derefter i den nye arbejdsgruppe navn.