Sådan Transfer Office 2007 Aktivering fra en pc til en anden

May 17

Sådan Transfer Office 2007 Aktivering fra en pc til en anden


De fleste Microsoft Office-hjem brugerlicenser tillader det produkt, der skal installeres på én computer ad gangen. Det betyder den medfølgende produktnøgle kan ikke anvendes til samtidigt at installere og aktivere pakken på hver computer i dit hjem (der er familie pack licenser til det). Softwaren skal først afinstalleres fra ældre computer, før du aktiverer Microsoft Office 2007 på den nye.

Instruktioner

1 Åbn "Tilføj / fjern programmer" værktøjet på den gamle computer. Dette kan findes i kontrolpanelet, som er i menuen "Start".

2 Vælg de Microsoft Office-programmer og klik på "Fjern / Fjern" for at slette programmet fra den gamle computer.

3 Indsæt Microsoft Office 2007 installation disk i den nye computer. Klik på indstillingen for at starte installationen fra installatøren vindue, der åbnes automatisk.

4 Indtast Microsoft Office 2007-produktnøgle adspurgt. Dette bør være placeret på selve disken eller med diskens emballage. Det er den samme produktnøgle, der aktiverede den tidligere installation af Microsoft Office. Gennemfør de resterende instruktioner beskrevet på skærmen for at installere Microsoft Office.

5 Åbn Microsoft Outlook. Vælg "Hjælp" og derefter "Aktiver produkt" og aktivere din nye installation online.