Sådan gendannes en Windows 2000 Server Administrator Password

June 21

Sådan gendannes en Windows 2000 Server Administrator Password


Windows 2000 er en ældre operativsystem stadig installeret på nogle business servere. Hvis du glemmer din server administratoradgangskode Windows 2000, kan du nulstille den ved hjælp en anden brugerkonto med administratorrettigheder. Nulstilling af password giver dig mulighed for at gendanne kontoen, og log ind på maskinen med administrator-brugernavnet. Administratorer på maskinen kan bruge deres egen regning for at nulstille den vigtigste administrator password.

Instruktioner

1 Log ind på Windows 2000 maskine med en brugerkonto, der har administratorrettigheder. Efter profilen belastninger, skal du klikke på Windows "Start" knappen og vælg "Indstillinger". Klik på "Kontrolpanel" på listen over muligheder.

2 Dobbeltklik på "Administrative Tools" og dobbeltklik derefter på "Computer Management". Dette åbner en konfiguration manager. Klik på plustegnet ved siden af ​​"Lokale brugere og grupper" for at udvide en liste med valgmuligheder. Klik på "Brugere" ikonet for at se en liste over brugere, der er konfigureret på computeren.

3 Højreklik på "Administrator" brugernavn og vælg "Indstil kodeord." Indtast en ny adgangskode i tekstfeltet, og indtast det en anden gang for at bekræfte. Klik på "OK" for at gemme den nye administrator password.

4 Log af maskinen. Dette bringer dig til en login-dialogen vindue Windows 2000. Log ind på computeren med den nye administrator password.


relaterede artikler