Sådan finde mistet venner på Facebook

March 12

Sådan finde mistet venner på Facebook


Med væksten i den virtuelle verden hverken tid eller distance brug holde folk fra hinanden. Facebook er en enormt populære sociale websted, der kan lade dig igen med folk du måske ellers aldrig har hørt fra igen. Her er nogle tips om hvordan man finde tabte venner på Facebook.

Instruktioner

1 Trin et er at liste alle de interessante mennesker i din fortid - du ved, de "hvad-nogensinde-sket-til-så-og-så" folk.

2 Derefter beslutte, om du virkelig ønsker at hente en forbindelse med den tabte person. Tid gået normalt gør folk nysgerrige om hinanden, men folk har forskellige erfaringer og kan ændre sig. I de fleste tilfælde endda uafsluttede falder af i svinget og gentilslutning er en sjov og positiv oplevelse. Men der er altid den anden mulighed ...!

3 Facebook tilbyder en række måder at finde folk. Du får mulighed for at "finde" eller "invitere" dine venner til at deltage på en af ​​dine Facebook-sider. Der er endda en "Friend Finder Tool."

4 Værktøjet gør det muligt at søge:

Gennem din e-mailadresse bookThrough Øjeblikkelig MessengerBy skolen eller skoler, du har deltaget i fortiden
Eller du kan bare skrive navnet på den person, du søger, og rulle gennem resultaterne, forhåbentlig finde din forsvundne forbindelse.

5 Når du genkende den person, du søger, kan du bare sende afsted en venneanmodning og / eller en besked. Hvis denne person ikke ønsker at besvare, behøver de ikke at bekræfte din anmodning, så chancerne er nogen reaktion betyder genetablering vil være, hvad du begge ønsker.

6 Når du tilmelder dig, vil Facebook løbende tilbyde op mulige 'mennesker, du måske kender "tilslutninger, som du tilføje venner og webstedet er målrettet mod mennesker, du og din tilføjet venner deler i fælles og folk relateret til oplysninger, du indtaster i din personlige profil. På denne måde forbinder op med en tabt ven kan føre dig til andre gamle venner.

7 Det er sjovt at finde mistet venner på Facebook. Og det er nemt. Du kan finde et link til Facebook under Resources nedenfor hvis du ikke har tjekket det ud endnu!