Sådan oprettes Gratis PDF Printer-filer

November 19

PDF-filer (Portable Document Format) er ideelle til visning, afsendelse og udskrivning tekstbaserede filer online. I modsætning til nogle tekstbehandlingsdokumenter, en PDF-fils indhold er statiske, hvilket betyder, at tekst og billeder ikke bevæge sig rundt eller ændre, når de overføres fra den ene computer til den næste. Mens betalte programmer, som Adobe Acrobat, er fælles for generering dette filformat, der er måder at skabe PDF-filer gratis.

Instruktioner

1 Brug prøveversionen af ​​Adobes online CreatePDF værktøj til at oprette dine PDF-filer gratis. Adobe kan du oprette op til fem PDF-dokumenter ved hjælp af denne service gratis, så er du nødt til at betale for et månedligt eller årligt abonnement. Opret en konto, klikke på indstillingen til "Konverter til PDF" på grund dashboard din, og uploade den fil, du vil konvertere til den online-værktøj. Du vil modtage din fil i din browser eller via e-mail. Fordi det er browser baseret, kan du bruge denne gratis PDF konverter med næsten alle operativsystemer.

2 Download PDF995 værktøj til at oprette PDF-filer gratis. Dette hjælpeprogram, der arbejder med Windows operativsystemer, installeres som en printer til din computer. Når det er installeret, skal du blot åbne dit program, skal du oprette dit dokument, skal du klikke på "File" og derefter "Udskriv" fra menuen, og find PDF995 printer fra drop down listen over printere. Den konverterede PDF vil spare til en placering efter eget valg på din computer.

3 Opret din PDF-fil gratis med CutePDF. Ligesom PDF995, dette værktøj bliver en del af din printer delsystem når du downloader den til din computer. Klik på "Udskriv" i dit program, og vælg CutePDF navn fra listen over printere. Denne gratis PDF program virker med Windows-systemer.

4 Se og udskrive dit PDF-fil som sædvanlig efter brug af konvertering mulighed for dit valg.