Sådan Konverter en Windows CSV fil til en LDIF fil

December 1

Sådan Konverter en Windows CSV fil til en LDIF fil


En CSV (semikolonsepareret) fil er en digital datalagring filformat; i dette format, er elementer adskilt af kommaer i en liste. CSV er en forholdsvis enkel format, og anvendes generelt til tabeldata. LDIF (LDAP Data Interchange Format) er et filformat, der bruges til generelle almindelig tekst data. LDIF filer anvendes hovedsageligt med LDAP indhold (Lightweight Directory Access Protocol). For at konvertere fra CSV til LDIF skal en konvertering software program downloades og installeres. Flere af disse er tilgængelige som gratis prøveperiode downloads.

Instruktioner

Konvertering med "CSV til LDIF Converter"

1 Hent og installer CSV til LDIF Converter (se linket til download site i afsnittet Ressourcer).

2 Kør konverteringsprogram. I den øverste menu af de vigtigste interface, gå til "Filer" og derefter vælge "Åbn". Vælg CSV-filen til konvertering. Klik på "Åbn".

3 Klik på knappen "Gennemse" ved siden af ​​"Output" feltet. Vælg en destination placering for den konverterede fil. Klik på "OK".

4 Klik på knappen "Konverter" for at starte konverteringen. Tryk på knappen "Stop" for at holde pause konverteringen.

Konvertering med "NextForm Datamigrering Tool"

5 Hent og installer NextForm data Migration Tool (se linket til download site i afsnittet Ressourcer).

6 Kør konverteringsprogram. I den øverste menu vælge "File" og derefter vælge "Åbn". Vælg en CSV-fil til at konvertere. Tryk på "Åbn".

7 I "Type:" inden for "Konverter til:" område, skal du vælge "LDIF." Klik på "Gennemse" i "Output Destination" område. Vælg en download placering til den konverterede fil. Klik på "OK".

8 Klik på den grønne pil ikonet i øverste højre hjørne for at begynde at konvertere.


relaterede artikler