Hvordan man laver en Følg knap Link på Tumblr

October 11

Tumblr viser automatisk to Følg knapper på din blog - en i øverste højre hjørne og en anden i en boks, der glider ud fra højre - der omdirigerer ikke-Tumblr besøgende til en side, hvor de kan opt-in til at følge dig. Hvis du ikke kan lide disse knapper, kan du fjerne dem og tilføje en eller flere forskellige link-lignende Følg knapper andetsteds. Du behøver ikke at vide, hvordan man skriver eller redigerer linjer kode til at gøre en Følg knap link. Tumblr giver en kode generator for et udvalg af prædesignede stilarter og en brugervenlig tema-redigeringsværktøj med flere placeringsmuligheder.

Instruktioner

1 Gå til Tumblr "Knapper" side (se link i indtægter) og vælg knappen stil du kan lide mest i Knapper afsnittet Follow. Et felt viser navnet på din primære blog og en "Get the Code" knappen vises under stilarter.

2 Klik på bloggen navn feltet for at afsløre en drop-down liste over dine nuværende blogs. Vælg navnet på den blog, du vil have besøgende til at være i stand til at følge.

3 Klik på "Get the Code" knappen. Tumblr opretter automatisk koden er nødvendig for at gøre link knappen og viser det under bloggen navnefeltet.

4 Fremhæv koden med markøren og tryk derefter på "Ctrl-C" for at kopiere koden.

5 Få adgang til de vigtigste indstillinger for din Tumblr-konto. Hvis du er logget ind på Tumblr, skal du klikke på ikonet gear øverst på skærmen. Hvis du ikke er logget ind, skal du klikke på "Log ind" knappen for at gå til din Dashboard, og klik derefter på ikonet gear.

6 Vælg navnet på den blog, du vil tilpasse med en Følg knap link. Klik på knappen "Tilpas" i Tema sektion for at få adgang til tema redigeringsværktøjer til bloggen.

7 Rul ned til bunden af ​​temaet editor sidebar, klik på "Avanceret" og fravælg "Fremme Tumblr!" For at slukke standard Følg knapperne.

8 Tilføj knappen linket Følg til din blog. Retur til toppen af ​​sidepanelet, skal du klikke på "Beskrivelse" boksen og tryk på "Ctrl-V" for at indsætte koden i området Beskrivelse. At forsøge at tilføje det andre steder, gå til Tilføj Brugerdefineret CSS boks i afsnittet Avanceret og indsæt koden.

9 Tjek indholdsruden i højre side af skærmen, som du eksperimenterer med at indsætte koden at se, hvor knap vises.

10 Rul til toppen af ​​temaet editor sidepanelet, når du er færdig. Klik på knappen "Gem" og derefter klikke på "Luk".

TIPS

  • Hvis du har nogle erfaringer redigering kode direkte, skal du klikke på "Rediger HTML" på temaet editor til at få adgang til skærmen Brugerdefineret HTML. Indsæt koden, hvor du ønsker, at knappen skal vises på din blog.
  • Hvis der opstår en fejl under redigering på skærmen Brugerdefineret HTML, gå til Tumblr Recover Brugerdefineret Tema side (link i indtægter), vælg din blog, skal du klikke "Vis Backups" og klik på "Gendan" ved siden af ​​Tumblr seneste sikkerhedskopi til at gendanne den foregående tema.
  • Knappen Følg vises ikke i det samme sted på hver tema, når du bruger koden i beskrivelse eller Tilføj Brugerdefineret CSS bokse. Nogle temaer har beskrivelsen område i indholdsoversigten, mens andre har det under de vigtigste blog titel.
  • Derudover har koden ikke virker på alle, eller forårsager et mellemrum eller fejl, når det bruges med nogle temaer og tidligere tilføjede brugerdefinerede formater.
  • Oplysningerne i denne artikel refererer til Tumblr fra september 2013.

relaterede artikler