Hvordan du nulstiller din Portal & Bredbånd Password

April 13

Hvordan du nulstiller din Portal & Bredbånd Password


Desværre din internetforbindelse kan opleve en langsommere forbindelse end hvad du er vant til, eller du kan miste forbindelsen helt. Din Internet-udbyder tekniske support afdeling kan kræve, at du genstarte eller nulstille dit bredbåndsmodem og computer for at rette op på dette problem. En anden grund til at genstarte eller nulstille dit modem er at vende tilbage til fabrikken password. Når reset, vil du have adgang til din netværksadministrator portal.

Instruktioner

1 Luk alle programmer, og sluk computeren.

2 Tryk og hold reset-knappen for DSL- eller kabelmodemmet i 30 sekunder. Reset knappen er typisk findes på bagsiden af ​​modemet nærmest til Ethernet-porten (ligner en større telefon udløb) eller AC-adapteren. Brug en spids genstand som en perle klip til at trykke på reset, da det er forsænket i et lille hul.

3 Tag bredbåndsrouter eller modem fra din stikkontakt, mens du stadig trykke på reset. Hold router eller modem frakoblet i cirka 60 sekunder.

4 Genstart computeren. Sæt dit modem tilbage i stikkontakten.

5 Åbn din webbrowser (Internet Explorer, Firefox, Opera) og forsøge at få adgang din portal. I din browser type http://192.168.1.1 i adresselinjen. Indstillingerne for dit modem eller en router vil indlæse. Dit brugernavn og password er som regel "admin" med en adgangskode af "admin" eller "password". Besøg dit bredbåndsmodem producenten hjemmeside for at finde ud af standard brugernavn og password.


relaterede artikler