DIY Speciale Skins

February 12

Speciale er et tema skabt af DIY Temaer til brug med WordPress blogging platform. Speciale giver brugerne mulighed for at tilpasse deres blog layouts ved hjælp af en indbygget design muligheder panel, som giver brugerne mulighed uden kendskab til PHP eller CSS til at gøre deres blog unik. Du kan også hente og installere en afhandling hud, der vil dramatisk ændre din blog stil med nye CSS og billeder. Nogle Speciale skind har specielle indstillinger, som du bliver nødt til at opdatere manuelt i panelet Speciale Options, men de fleste skind kan installeres ved at uploade hudens filer til det rette sted.

Instruktioner

1 Download Speciale huden og udtrække de indeholdte filer og mappe til en mappe på computeren.

2 Start din FTP-klient. Skriv din webserver FTP-adresse, brugernavn og adgangskode i de medfølgende tekstfelter. Klik på "Connect".

3 Naviger til din udvundet Speciale hud mappe i den lokale rude i programvinduet FTP.

4 Gå til din WordPress installation bibliotek i serveren rude i programvinduet FTP.

5 Klik for at åbne "wp-content" mappe i ruden serveren. Åbn "temaer" mappe.

6 Åbn "Speciale" mappen, og åbn derefter "custom" mappen.

7 Træk og slip alle de udpakkede hud filer og mapper fra den lokale rude til rude serveren. Klik på "OK", hvis du bliver bedt om at overskrive de eksisterende filer i ruden serveren.

8 Start din webbrowser og indtast dit domænenavn, efterfulgt af "/ wp-admin /" i adresselinjen, og tryk på "Enter". Skriv dit brugernavn og din adgangskode i de viste tekstfelter og klik på "Log ind".

9 Klik på linket "Tilføj ny" i menuen "Plugins".

10 Skriv "Speciale Import / Export" i "Søg" og derefter klikke på "Søg Plugins."

11 Klik på "Installer nu" linket i "Speciale Import / Export" indrejse, og klik derefter på "OK".

12 Klik på "Aktiver Plugin".

13 Klik på "Speciale Import / Export" i menuen "Udseende".

14 Klik på knappen "Vælg fil" ved siden af ​​"Upload Layout" under afsnittet "Speciale Options". Klik for at markere hudens muligheder DAT fil (typisk "options.dat" eller en vis variation, der indeholder ordet "layout") fra de udpakkede hud filer og klik på "Åbn". Klik på "Importer indstillinger."

15 Klik på knappen "Vælg fil" ved siden af ​​"Upload Layout" under afsnittet "Design Options". Klik for at markere hudens design DAT fil (typisk "design.dat"), og klik på "Åbn". Klik på "Importer layout."

16 Klik på knappen "Vælg fil" ved siden af ​​"Upload OpenHook indhold." Klik for at markere hudens OpenHook DAT-fil, og klik derefter på "OK" og "Importer OpenHook."

17 Klik på din blog titel øverst på siden for at se din blog med det nye hud og design / layout muligheder uploadet.


relaterede artikler