Sådan tilføjes en ny metode i NetBeans

October 25

Den NetBeans programmeringssoftware kan du oprette Java-programmer ved hjælp af en grafisk brugerflade. Interfacet minimerer mængden af ​​kode, du har brug for at skrive, fordi klasser, metoder og egenskaber skabeloner oprettes automatisk ved hjælp af en guide. En klasse metode er en funktion, der udfører en handling i din NetBeans klasse. For at oprette en metode, du bruger NetBeans interface til at definere den metode navn og dets adgang type.

Instruktioner

1 Åbn NetBeans software fra menuen "Start" i Windows. Læg NetBeans projekt for at se en liste over filer og mapper på venstre navigationspanel.

2 Højreklik på Java-klasse, hvor du ønsker at tilføje en ny metode. Klik på "Ny" og derefter vælge "Metode" for at åbne en konfiguration vindue.

3 Skriv et navn til din metode i det første tekstfelt. I "Parametre" tekstfeltet, indtaste de parametre, du skal have, når programmet kalder metoden.

4 Vælg en tilbagevenden type for den metode, og vælg adgang typen. Typisk adgang typen er "offentlig", men du skal vælge "Privat", hvis du kun vil gøre metoden tilgængelig for den lokale klasse.

5 Klik på "OK" for at tilføje metoden. Metoden viser i navigationspanelet under navnet klasse, hvor det blev oprettet.


relaterede artikler