Sådan åbnes iWork på en pc

November 2

Sådan åbnes iWork på en pc


Hvis du er en streng Apple bruger og har endda undladt at downloade Windows på din Mac, kan du vide om den frustration af undrende, hvordan du vil åbne de projekter, du afsluttede i iWork på en pc. Hvis du ikke har stødt på det endnu, du sikkert en dag vil fordi ikke alle er så ivrig en Mac-bruger, som du. Heldigvis er det muligt at åbne alle typer af iWork filer på en PC i en række forskellige måder.

Instruktioner

sider

1 Vælg "File" og derefter "Export" fra den øverste menubjælke, når du er klar til at gemme den fil, du ønsker at være i stand til at åbne på en pc.

2 Vælg den fil mulighed, du gerne vil gemme det som, og følg anvisningerne på skærmen for at vælge det navn og opbevaring placering af filen.

3 Vælg "Word-dokument", hvis du ønsker at være i stand til at åbne den på næsten enhver PC, men er ligeglad så meget om formatering og skrifttyper.

4 Vælg "RTF", som står for "rige tekstformatering," Hvis formatering og grafik er vigtige for dit dokument. Der kan dog undertiden være komplikationer, der forsøger at åbne en RTF-fil, og hvis PC'en ikke har den skrifttype, du brugte downloadet, vil det sandsynligvis blive ændret, når du åbner den på en pc.

5 Vælg "PDF", hvis formatering, grafik og skrifttype er vigtige for dig, og den pc, du åbner på har Adobe. Dog vil denne mulighed ikke tillade dig at nemt at redigere dit dokument.

6 Åbn programmet "Word Pad" på pc'en, hvis du forsøger at åbne en .side fil forlængelse direkte på en PC uden at have tidligere omdannede den.

7 Vælg "File", "Open" og derefter Pages fil, du forsøger at åbne. Selvom dette ikke fungerer muligvis hver gang, skal filen åbnes, indeholder store mængder usammenhængende tekst og symboler. Når du ruller hele vejen til bunden, skal din oprindelige tekst vises i sammenhængende formular. Men vil du sandsynligvis løst alle formatering i grafik. Dette kan være meget nyttigt, selvom når du er i et dilemma, og har ingen mulighed for at gå tilbage til din Mac til at konvertere filen.

Keynote

8 Vælg "File", "Export" og derefter klikke på det ønskede format. Du kan vælge mellem PowerPoint, PDF og Quick Time.

9 Følg vejledningen på skærmen for at nævne og vælg opbevaring placering af filen.

10 Vælg PowerPoint mulighed, hvis du ønsker at være i stand til nemt at åbne den på enhver computer og være klar til at give professionelle præsentationer. Dog kan du miste nogle formatering, grafik og skrifttype kvaliteter i denne eksport mulighed.

11 Vælg PDF eller Quick Time, hvis formatering, skrifttyper og grafik er vigtige for dig, og du behøver ikke at redigere din præsentation.

numre

12 Vælg "File", "Export", og derefter vælge hvilken filtype du vil gemme dit regneark som.

13 Følg vejledningen på skærmen for at navngive din fil og vælge en lagerplads.

14 Vælg en PDF, hvis formatering er vigtigt for dig, men vælg Excel, hvis du ønsker at være i stand til at redigere filen.

iWork.com Beta

15 Klik på "iWork.com" ikonet i enhver iWork program, når du er færdig med en fil og ønsker at eksportere det og dele det.

16 Optag den webadresse, du får, når din fil straks uploadet til iWork.com. Du kan holde denne URL til dig selv eller dele det med andre, der så vil være i stand til at få adgang til dit projekt online.

17 Se projektet på en pc ved at skrive URL i en internetbrowser. Du kan blot se filen online eller vælge at downloade det i enhver version, herunder en Microsoft Office-format eller som en PDF.

TIPS

  • Når du bruger iWork.com, kan du vælge at password-beskytte filen, hvis du ønsker at uploade følsomt materiale.
  • Det er altid en god ide at prøve flere af disse teknikker, så du vil have en back-up i tilfælde af at man svigter. For eksempel kan du ønsker at eksportere filen og indlæse den til et USB-drev og overføre det til iWork.com, så du har to forskellige måder at åbne din fil på en PC.