Sådan Generer UML Fra Java-kode

May 10

Sådan Generer UML Fra Java-kode


Hvis du får en Java-projekt med minimal information og ansvarlig for sin vedligeholdelse, kan du bruge et værktøj som Unified Modeling Language (UML) Modeling modul til at udforske kildekoden. UML Modeling modulet er en bestanddel af NetBeans IDE 5.5, der er brug for at generere UML diagrammer af systemet. Med dette værktøj, vil du være i stand til at tilføje nye funktioner til eksisterende projekt og køre det som din egen.

Instruktioner

1 Hent og installer "NetBeans IDE" fra NetBeans hjemmeside. Denne applikation har alle de komponenter, du får brug for din UML generation projekt.

2 Start "NetBeans IDE." Fordi UML Modeling modulet ikke er inkluderet i installationen som standard, skal du tilføje den manuelt til IDE. Klik på "Update Center" for at starte guiden på din Opdater Centers menuen. Guiden fører dig gennem processen.

3 Vælg "NetBeans Update Center" valgmulighed. Klik på "Næste". Vælg "Tilføj med UML Modeling" under funktioner, i stedet for "UML Modeling" kun modul, for at sikre, at alle de nødvendige moduler vil blive inkluderet på din download. Den samlede størrelse for UML modul og alle dens afhængigheder er mere end 18 MB. Du vil se denne mulighed efter du accepterer flere licensaftaler.

4 Tryk på "Næste" for at se listen over, der er overført til dit projekt. Du bør have i alt 17 moduler, herunder UML Modeling modulet. Genstart NetBeans IDE at installere de moduler, du har valgt.

5 Analysere forudsat kildekoden på IDE genstart. Du kan nu foretage ændringer i koden og tilføje funktioner til din UML projekt ved hjælp af Java som din primære kodesprog.

TIPS

  • Installer alle de afhængigheder, der er forbundet med din UML Modeling modul til at sikre korrekt drift. Filstørrelsen på din UML bør være 18 MB.
  • Installer ikke UML Bank App Sample modul til dette projekt, fordi det ikke har de andre elementer til at fuldføre dit projekt. Brug kun den UML Modeling modulet for de bedste resultater.

relaterede artikler