Sådan Integrer webbannere

March 6

Sådan Integrer webbannere


Mens du browser på nettet, vil du bemærke, at mange steder viser et rektangulært banner i toppen af ​​alle deres websider. Dette banner tjener som en reklame i nogle tilfælde, og i andre er det simpelthen et billede velkomst besked. Som en web-designer, kan du tage nogen banner billedfil på din computer og integrere den i HTML-koden for din webside. Du kan også tilføje et hyperlink til den integrerede banner, så de besøgende vil blive taget til en bestemt side, når de klikker på banneret.

Instruktioner

1 Upload banneret billede, du vil bruge til din aktive webserver. Sørg for, at billedet er i et standardformat, der inkluderer JPEG, så alle besøgende vil være i stand til at se den.

2 Start din web redigeringsprogram, herunder Adobe Dreamweaver, og åbn HTML-koden for den side, hvor du ønsker at indlejre banneret.

3 Placer din tekst cursor lige under kommandoen "<html>" i din webside kode.

4 Skriv "<a href="http://www.link.com" target="new">" i HTML-koden, erstatter "link.com" med webadressen på den webside, du ønsker at bruge som et link med din web banner.

5 Tilføj "<img til din HTML-kode, der erstatter" http://mysite.com/banner.jpg "med den nøjagtige sti og filnavn til banneret billede, du uploadet til din webserver.

6 Skriv "</a>" for at markere afslutningen på banneret billedet og link kode.

7 Gem din webside HTML-kode og overføre den til din aktive webserver. Nu når de besøgende ser på dit websted, vil de se banneret billedet øverst på siden.