Hvordan laver en LED Modded controller til PS3

December 11

Hvordan laver en LED Modded controller til PS3


Da PlayStation 3 blev lanceret i 2006, har folk været at tilpasse deres controllere. En af de mest populære måder at gøre dette på er at tilføje LED-lys. Mens tilpasse en PS3 controller er en ret teknisk proces, bør du være i stand til at gøre det med lidt forberedelse.

Instruktioner

Tilpasning af din PS3 controller

1 Fjern skruerne fra bagsiden af ​​controlleren. Der er fem skruer, som skal fjernes med Phillips skruetrækker. Der er to på hver håndtaget og en i midten. Sæt skruerne til side på et sted, hvor du ikke mister dem.

2 Fjern bagsiden af ​​controlleren. Selv med skruerne fjernet, kan det tage lidt arbejde. Vær omhyggelig med ikke at bryde det.

3 Fjern skruen, der holder printkortet på plads. Hold dette med de andre skruer. Fjern printpladen fra styreenheden.

4 Fjerne den tynde bånd konnektoren og fire polede stik fra printpladen. Sæt disse til side til senere.

5 Skær to små længder af tråd. Find hullet på printkortet markeret med et nummer fem og lodde en længde på din ledning til det. Du vil også se en rød ledning forbundet til centrum af brættet. Lod den anden længde af tråd, hvor den røde ledning forbinder.

6 Slut LED til de to ledninger, du har knyttet til printkortet. Lod det på plads.

7 Skær den klare gummi stykke, der sidder bag på PS-tasten. Dette vil give din LED til at sidde under knappen PS.

8 Tilslut bånd stik og de fire pin stik til printkortet. Placer printkortet tilbage på plads og erstatte skruen. Sæt bagsiden af ​​controlleren på og skrues på plads.

TIPS

  • LED fungerer muligvis ikke, hvis du tilslutter den baglæns. Hvis dette sker, skal du kontrollere alle dine forbindelser, og prøv igen.
  • Modding controlleren kan medføre, at garantien bortfalder.
  • Du kan beskadige dele af kredsløbskortet, når lodning.

relaterede artikler