Hvordan skal vurdere et bærbar

September 23

Hvordan skal vurdere et bærbar


Der er mindst to tidspunkter, hvor de fleste mennesker er interesseret i at vurdere en bærbar computer - på tidspunktet for købet og på tidspunktet for salget. Det betyder ikke noget, hvis du køber en ny bærbar eller en brugt; du vil være sikker på, at du får mest værdi for pengene i form af funktioner, support og udskiftning garantier. På den anden side, når du sælger en bærbar du ønsker at være sikker på, at du får det maksimale beløb, din bærbare computer er værd. Den ideelle resultat er, at både køber og sælger er enige om den bærbare computer evaluering og en gensidigt acceptabel aftale er ramt.

Instruktioner

At købe en bærbar

1 Beslut din primære brug for den bærbare computer. Hvis du kun har brug for at forbinde en gang imellem til internettet for at hente e-mail eller lejlighedsvis besøge nyheder hjemmesider, du har brug for et betydeligt mindre kraftfuld bærbar, end hvis du planlægger at bruge det til at lave videoer eller lydfiler, eller for computer gaming. Mindre, lette bærbare computere kan være mere passende, hvis du planlægger at rejse med den bærbare computer, versus tungere, større skærm laptops begunstiget af folk, der ønsker at erstatte en stationær computer.

2 Overvej de fysiske komponenter i den bærbare computer (hvor meget hukommelse, diskplads, CPU power, front side bus hastighed, højttaler og mikrofon kvalitet, laptop størrelse, vægt og tastatur størrelse), operativsystemet og hvilke programmer kommer forudinstalleret på den bærbare computer .

3 Spørg sælgeren spørgsmål om, hvad der er inkluderet i den bærbare computer salg (support, service, garantier, perifere enheder, operativsystem).

4 Kig på mere end én bærbar for prissætning og har sammenligninger. Du kan finde online anmeldelser, spørg venner og bekendte til anbefalinger, og kontakte computer service reparation centre til at stille spørgsmål om en bærbar computer, du ønsker at købe.

Salg en bærbar

5 Beregn den aktuelle kontantværdi af den bærbare computer. Den Andover Consulting Group vurderer, at computere mister værdi med en hastighed på ca. 2 procent om ugen fra den første brug. Det betyder en bærbar computer, der koster $ 3,000.00 taber $ 60,00 af sin værdi første gang du tænder den, og to procent af sin resterende værdi den næste uge, og så videre. Efter tre år, den bærbare værdi er ca $ 300,00.

6 Undersøg sammenligneligt udstyrede bærbare computere af nogenlunde samme årgang. Kvaliteten af ​​komponenter, ekstra eksterne enheder, og omfattede programmer kan øge den samlede værdi af den bærbare computer, så tilføje dem til din prisforlangende.

7 Medtag enhver støtte, service eller udstyr garantier i din vurdering. Hvis fabrikantens garantier er stadig gyldige, kan det spare køberen for besværet med at skulle finde og købe en reparation kontrakt.

TIPS

  • Overvej forhandling ved indstilling en køber eller salgspris. Mange sælgere er meget motiverede for at flytte merchandise hurtigt, og mange købere er villige til at opgive nogle muligheder for at kunne tillade sig den bærbare computer, så længe prisen anses fair.

relaterede artikler