Sådan Gør My Yahoo Home Page

November 14

Sådan Gør My Yahoo Home Page


Yahoo! har en My Yahoo! hjemmeside, der giver brugerne mulighed for at tilpasse deres side baseret på deres egen placering og indstillinger. Tanken er, at en My Yahoo! hjemmeside vil tillade dig at have let adgang til mange af de ting, du ønsker at se, mens online, herunder RSS-feeds, din indbakke, lokale og nationale nyhedsoverskrifter og lokale vejr. Yahoo! gør processen involveret med at oprette en My Yahoo! hjemmeside enkel, takket være dens automatiske opsætning.

Instruktioner

1 Besøg My Yahoo! hjemmeside.

2 Klik på "Ja tak" knappen øverst på siden.

3 Indtast din by og stat eller postnummer ind i feltet "Placering". Klik på "Gør dette til min standard Yahoo! placering" afkrydsningsfelt.

4 Klik på "Næste". En liste over elementer med afkrydsningsfelterne ved siden af ​​dem vil blive vist.

5 Klik på afkrydsningsfelterne for de emner, du vil modtage indhold om på My Yahoo! side. Kasserne kan allerede blive kontrolleret. I så fald skal du fjerne markeringen nogen af ​​de bokse, der ikke interesserer dig.

6 Klik på "Næste". Klik derefter på "Udført".

7 Klik på "Tilføj indhold" knappen øverst til venstre på siden.

8 Brug pilene til at rulle gennem listen over ikoner, klikke på de programmer, du vil medtage på My Yahoo! startside.

9 Klik på "Skift udseende" linket ved siden af ​​"Tilføj indhold".

10 Rul gennem listen over tilgængelige baggrundsfarver og teksturer. Klik på linket "Skift layout" for at oprette en to-, tre- eller fire-kolonne side. Klik på det pågældende layout ikon.

11 Klik på "Jeg er færdig", når du er færdig.