Voice Fjernelse i Audacity

December 25

Voice Fjernelse i Audacity


Audacity er et gratis og open-source lydredigering program, der giver brugerne mulighed for at manipulere og ellers redigere lydfiler i en række måder. En måde at Audacity anvendes til at redigere sange er fjernelsen af ​​vokal spor, således at kun musikken tilbage. Selvom dette ikke kan gøres med alle sange, kan mange studieoptagelser har deres vokal væsentligt reduceret eller elimineret helt uden at beskadige musikken. Dette er muligt, fordi mange sange indspillet i stereo splitte vokal ligeligt mellem stereo spor.

Instruktioner

1 Importer lydfilen du ønsker at fjerne vokal fra i Audacity ved at vælge "Importer lyd ..." fra menuen "Project" og vælge filen.

2 Åbn menuen "Track" ved at klikke på pilen ved siden af ​​sporet titel og vælg "Split Stereo Track" valgmulighed. Audacity vil opdele spor i separate spor for de venstre og højre kanal, med den venstre kanal være på toppen og højre kanal er på bunden.

3 Klik rummet omkring de "Mute" og "Solo" knapper på rette kanal spor for at vælge kanal. Åbn menuen "Effects" og vælg "Invert" for at vende lydindhold af kanalen.

4 Åbn "Track" menuen for hver kanal og vælge "Mono" valgmulighed. Dette vil adskille sporene, så de spiller hver for sig i stedet for at spille som en kombineret stereo spor.

5 Afspil filen for at se, om det vokale fjernelse var vellykket. Hvis vokalen blev delt ligeligt mellem de to kanaler, vil de omvendte vokal annullere vokalen i den anden kanal, når de to spor er spillet sammen.

TIPS

  • Hvis vokal falder næsten udelukkende i én kanal og musikken forbliver på den anden kanal, når filen er opdelt i stereo kanaler, vælge den vokale kanal spor og vælge "Slet" fra menuen "Track" vil fjerne den vokale kanal helt .
  • Ikke alle lydfiler kan have deres vokal fjernet. Hvis vokalen ikke er delt ligeligt mellem venstre og højre kanal, eller hvis dele af musikken er fordelt mellem kanalerne i stedet så vokal fjernelse vil ikke blive en succes.

relaterede artikler