Sådan Switch Pampered Chef filer fra en computer til en anden

September 12

Sådan Switch Pampered Chef filer fra en computer til en anden


Pampered Chef - en direkte salg virksomhed, som tilbyder køkken produkter - er en del af konglomeratet Berkshire Hathaway. Pampered Chef direkte sælgere - kaldet Køkken Konsulenter eller Managers - bruge Pampered Partner Plus software til at spore og upload ordrer, opbevare kundekontakt information og salg track enhed. (Denne software er ofte omtalt som P3 af konsulenter.) Ved opgradering eller skifte til en ny computer, kan en konsulent flytte P3-filer i en af ​​flere måder.

Instruktioner

1 Log ind på Pampered Partner Plus software på den gamle computer. Brug programmets "Backup" til at sikkerhedskopiere filer og data til en CD, DVD eller USB-drev.

2 Installer Pampered Partner Plus på den nye computer.

3 Log ind Konsulentens Corner på Pampered Chef hjemmeside (se "Resources" nedenfor) og tillade nogen opdateringer at hente til den nye computer. Den tid, som det tager, afhænger af den version af den software, du har; en nyere version kan fås hos din distributør, hvis det er nødvendigt.

4 Indsæt cd, dvd eller USB-drev, som du brugte til at sikkerhedskopiere filerne til den nye computer. Brug softwarens "Gendan" mulighed for at gendanne filerne. Du bliver nødt til at gennemse og navigere til den mappe, hvor filerne er gemt; efter det, vil softwaren importere alle filer for dig.


relaterede artikler