GPS Navigation Software til Smartphones

June 28

GPS Navigation Software til Smartphones


Mange smartphones omfatter GPS navigationssoftware. Brombær og smartphones ved hjælp af Google Android-software er populære alternativer til stand-alone GPS-enheder, men de kan ikke altid måle sig med hensyn til nøjagtighed.

Fordele ved Smartphones med GPS Software

Den mest betydningsfulde fordel at have en smartphone med GPS navigation software er, at behovet for flere elektroniske enheder mindskes. Smartphones er langt mere funktionelt end enkeltstående GPS-enheder, der kun har ét formål, mens smartphones kan gøre alle mulige ting. Google Android navigation software giver verbale turn-by-turn retninger.

Ulemper af Smartphone GPS Software

Stand-alone GPS-enheder er opdateret hyppigere og har mere optimeret software end software i smartphones, så de giver større nøjagtighed i navigation. Skærme på stand-alone enheder er større end på smartphones, skære ned på en førers distraktion når visuelt kontrol på en rute. GPS software er også et dræn på smartphones 'batteristrøm og acceptere et opkald, mens du navigerer nedskæringer ned på kvaliteten af ​​både.

Fremtiden

Mens stand-alone GPS-enheder er i øjeblikket mere præcis og brugervenlig end smartphones med lignende software, chancerne er gode, at navigation smartphone software vil blive væsentligt forbedret i de kommende år. Smartphones kan i sidste ende erstatte andre forbruger GPS-enheder helt. Professionel GPS salg vil sandsynligvis ikke blive berørt.


relaterede artikler