Sådan Konverter til store bogstaver i SQL

July 28

Microsoft SQL Server har en "ucase" -funktion, der lader dig slå al tekst i en streng til store bogstaver format. Funktionen kan du oprette en ensartet input, så alle felter i databasen har store bogstaver. Tal og specialtegn ignoreres, så kun alfabetiske tegn påvirkes i de returnerede string resultater. Du kan skrive ucase funktion i SQL editor, der er tilgængelige med SQL motor.

Instruktioner

1 Klik på Windows "Start" og vælg "Alle programmer". Klik på "Microsoft SQL Server" på listen over indstillinger, og klik derefter på "SQL Server Management Studio." Denne software lader dig indtaste SQL-kode og køre det på din server.

2 Klik på navnet database i venstre panel. Flere muligheder vises. Klik på "programmerbarhed" og derefter klikke "lagrede procedurer." En liste over dine SQL-kode vises. Højreklik på den lagrede procedure, der indeholder din SQL-kode, som du vil redigere, og vælg "Rediger". SQL editor åbnes.

3 Indtast ucase funktionen omkring streng variabel, du vil indstille som store bogstaver. For eksempel følgende SQL kode sætter en kundes fornavn i alle store bogstaver:

sæt @mycustomer = ucase ( "Joe")

print @mycustomer

4 Udskriv resultaterne til debugger. Klik på "Kør" i de vigtigste management værktøjslinjen. Koden udfører, og de store kunde navn vises.


relaterede artikler