Sådan udskriver flere Telt kort med forskellige navne Brug Microsoft Publisher

January 26

En tabel telt, et foldet stykke papir med en persons navn, firmanavn eller andre oplysninger, kan være en ideel måde at lade folk vide, hvor man sidde, holde styr på begivenhed deltagere og identificere leverandører på en messe. Udnyt Microsoft Publisher, den desktop publishing layout og design komponent i Microsoft Office Suite, til at skabe tabel telte for hvert navn på listen. Når du har oprettet skabelonen, er du i stand til at udskrive så mange kort som påkrævet med forskellige navne på hver.

Instruktioner

1 Åbn Publisher, og klik på "Blank 11 x 8,5" knappen i toppen af ​​den "Tilgængelige skabeloner" rude. En tom, horisontal side åbner på skærmen.

2 Klik på markøren et vilkårligt sted i den lodrette lineal løber tværs over toppen af ​​arbejdsområdet og trække en guide ned til midten af ​​siden. Det behøver ikke at være præcis selv, det bare hjælper med at bryde op på siden, så du ved hvor man kan sætte personens navn.

3 Klik på fanen "Indsæt" øverst på skærmen. Klik på "Draw Text Box" knappen i midten af ​​båndet / værktøjslinje under fanen. Markøren bliver til et plustegn.

4 Hold markøren over den nederste halvdel af siden og trække en tekstboks.

5 Skriv personens navn i tekstfeltet.

6 Fremhæv navnet og klik på fanebladet "Hjem" i toppen af ​​skærmen. Brug kontrollerne i afsnittet "Font" i værktøjslinjen til at forøge størrelsen af ​​teksten, så det fylder hele tekstfeltet og er let at læse. Ændre skrifttype og tekst farve som ønsket.

7 Klik på fanen "Indsæt" øverst på skærmen. Klik på "Side" knappen i venstre side af båndet / værktøjslinje. Vælg "Indsæt Duplicate side."

8 Fremhæv navnet i tekstfeltet på den anden side og skriv over det med et nyt navn. Gentag "Indsæt" og "Side" proces for at tilføje dobbelte sider og ændre navnene, indtil du har tabel telte til hele din kontaktliste.

9 Klik på fanen "Filer" og vælg "Gem som". Giv bordet telt filen et navn og gemme den på computeren.

10 Tænd printeren og belastning i papiret. Klik på fanen "Filer" og vælg "Udskriv". Lad indstillingerne som deres standard eller skubbe de "Kopier af udskriftsjob" boksen op til antallet af kopier af det parti tabel telte skal udskrives. Klik på knappen "Udskriv" for at udskrive tabel telte.


relaterede artikler